Vinden nu
Image default
Woningen

Laat je dakraam vervangen door een professional

Het is een vrij lastige klus om een dakraam te plaatsen of te laten vervangen. Daarom is het belangrijk dat je voor deze klussen het juiste bedrijf inschakelt met ervaring en precisie. Er kan namelijk niet zomaar een dakraam worden vervangen. Er moet goed naar de afmetingen en mogelijkheden worden gekeken die bij jouw woning passen. Laat dus altijd je dakraam vervangen door een professional!

 

Tijd voor een nieuw VELUX-dakraam?

Eén van de bekendste, dan niet het bekendste merk onder de dakramen is misschien wel VELUX. Als je huidige VELUX-dakraam toe is aan vervanging, kun je dit dakraam vervangen voor een nieuwere variant. Dit zijn een aantal voordelen van een nieuw VELUX-dakraam:

  • Meer daglicht door een 18% groter glasoppervlak ten opzichte van de oudere modellen;
  • Een sterk verbeterde isolatiewaarde, namelijk HR++;
  • Voorzien van veiligheidsbeglazing;
  • Verbeterd materiaal dat zorgt voor een langere levensduur;
  • Standaard tien jaar productgarantie.

 

Voor welk materiaal ga je?

Dakramen zijn in diverse materialen verkrijgbaar. De meeste zijn van hout, echter komen er tegenwoordig steeds meer kunststof kozijnen op de markt. Houten kozijnen hebben namelijk een aantal nadelen. Ten eerste hebben houten kozijnen veel onderhoud nodig; eens in de vijf tot tien jaar moeten ze worden overgeschilderd. Daarnaast zijn ze gevoelig voor weersinvloeden en hebben ze een korte levensduur, namelijk maar 25 jaar met zachthout.

Gerelateerde artikelen

Douche accessoires kopen doe je zo

Deze makelaar in Elst biedt u altijd persoonlijke begeleiding

Schakel dit bedrijf in om uw huis snel te kunnen verkopen