Vinden nu
Image default
Woningen

Over de woonwijken in Veenendaal van Financieel adviseur Veenendaal

Veenendaal is een stad en gemeente in de provincie Utrecht, Nederland. Het is gelegen in het midden van het land, tussen Utrecht en Arnhem. De stad heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en uitgebreid, en heeft verschillende woonwijken die elk hun eigen kenmerken hebben. Als Financieel adviseur van Veenendaal hielden wij het niet voor mogelijk dat prijzen van appartementen  in 6 jaar zijn verdubbeld. Met ongeveer 70.000 inwoners in 2023 een redelijke stad. Wat wij weten over woonwijken en woningprijzen in Veenendaal.

Veenendaal-Centrum en de woningen

Dit is het historische hart van Veenendaal, waar je winkels, restaurants, en culturele voorzieningen vindt. Helaas is het winkelbestand de laatste jaren afgenomen. Dit geld voor meerdere plaatsen. Denk aan Rhenen. Het centrum heeft zowel oudere als nieuwere gebouwen en is het commerciële en sociale middelpunt van de stad. Woningen staan er weinig te koop, wel vaak te huur. Aan de rand van het centrum heb je dan de Scheepjeshof. Hier staan regelmatig appartementen te koop voor een redelijke prijs.

Hypotheekadviseur in Veenendaal-West

Deze wijk is in de afgelopen decennia flink gegroeid en bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen. Er zijn verschillende scholen, sportfaciliteiten en parken in dit gebied. Een bekende buurt binnen Veenendaal-West

Veenendaal-Oost

Deze wijk wordt gekenmerkt door een mix van eengezinswoningen en appartementen. Het heeft ook diverse scholen, parken en recreatiemogelijkheden. Veenendaal-Oost staat bekend om zijn moderne architectuur en duurzame woningen.

Veenendaal-Zuid

Deze wijk heeft een meer landelijke uitstraling en omvat voornamelijk vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. Er zijn hier ook natuurgebieden en landelijke wegen, waardoor het een rustiger en groener karakter heeft.

Veenendaal-Noord

Dit gebied heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld, met nieuwe woonwijken en voorzieningen. De wijk biedt een mix van woningtypen en heeft goede verbindingen met andere delen van de stad en de omliggende regio. 

Petenbos

Dit is een buurt in Veenendaal-West die voornamelijk bestaat uit eengezinswoningen. Er zijn verschillende parken en speelplaatsen in de omgeving, waardoor het een populaire woonwijk is voor gezinnen. De wijk Petenbos is een duurdere wijk qua huizenprijzen.

De Pol

 Deze wijk ligt tussen Veenendaal-West en Veenendaal-Oost en heeft een gevarieerde mix van woningen. Het is een van de oudere wijken van Veenendaal en heeft zijn eigen karakter behouden. Vraag een Financieel expert uit Veenendaal om meer informatie.

Goedkoopste Financieel expert

Kijk voordat u een hypotheekadviseur in de arm neemt goed rond. Kijk op de website van financieel adviseurs en zoek naar de vergelijkingskaart. Hier staan alle prijzen vermeld omtrent hypotheekadvies. Goedkoop financieel advies voor € 595,- is mogelijk via Lexwonen. Dit bedrijf adviseert in geheel Nederland.

Heeft u een financieel expert gekozen laat dan een opdracht tot dienstverlening opmaken. Hierin staan alle afspraken vermeld met de prijs. Wilt u dan achteraf extra werkzaamheden dan is het logisch dat u meer gaat betalen.

https://lexwonen.nl/