Vinden nu
Image default
Aanbiedingen

Jelly Beans

De boonvormige snoepjes bestaan uit een gekleurde suikerlaag en een gelachtige kern. Tegenwoordig zijn ze in vrijwel elke denkbare smaken, kleuren en soorten verkrijgbaar. Jelly Beans hebben hun oorsprong uit Amerika. Het is een gelatinevrij snoepgoed dus vrijwel iedereen mag ervan smullen. De boontjes zijn nog altijd populair bij jong en oud. 

De meest uiteenlopende smaken

Bij CandyOnline zijn de traditionele smaken banaan, aardbei kwark, kersen kokosnoot en bosbessen het meest gewild. Uiteraard kan je ook voor een speciale smaak als tutti frutti kiezen of een pittige kaneel smaak. Bioscoop liefhebbers zullen met de popcornsmaak helemaal op hun gemak zijn. In feite maakt het ook niet uit welke smaak jouw voorkeur heeft, stiekem zijn ze toch allemaal even lekker. Pas wel op dat je niet te veel in één keer eet anders is de kans groot dat je buikpijn krijgt. Dat geldt overigens voor alle soorten snoep. 

Maak er een spel van

Inmiddels kent iedereen de snoepboontjes wel en kunnen er tegenwoordig ook leuke spelletjes mee gespeeld worden. De Jelly Bean Boozled Challenge kan met meerdere spelers worden gedaan. Elke speler draait om beurten aan een rad die in het spelpakket is toegevoegd. Hierop staan de diverse kleuren. Op de kleur waar je pijl beland moet de speler de aangewezen Jelly Beans eten en raden welke smaak het is. Je kunt geluk hebben en het is een lekkere smaak zoals chocolade, fruit of iets anders zoets. Echter is het met veel pech een enorm vieze smaak als kots of rotte eieren. Een geweldig spel op kinderfeestjes en vrienden avonden. Er zijn meerdere varianten van de Jelly Bean Boozled Game verkrijgbaar bij CandyOnline!

Jelly Beans kopen

Wil jij graag zo snel mogelijk een zak Jelly Beans in huis hebben? Dan hoef je de gewenste smaken alleen maar online te bestellen. Surf naar candyonline.nl en kies de soort(en) die je wilt hebben. Door de gewenste artikelen in je virtuele mandje toe te voegen en af te rekenen krijg jij de Jelly Beans binnen enkele dagen thuisbezorgd. Wanneer jij voor meer dan € 100 euro bestelt, dan is de bezorging gratis. Kijk dus zeker ook nog even tussen de rest van het assortiment als je geld wilt besparen.

 

https://www.candyonline.nl/