Vinden nu
Image default
Aanbiedingen

Kunsthaag Photinia Rood wanddecoratie

Kunsthaag Photinia Rood voor buiten of binnen

 

Wist u dat...De laatste jaren Photinia Rood of glansmispel heel populair geworden is?  Photinia Rood wordt soms als wintergroen bolboompje verkocht maar de glansmispel wordt meestal als wintergroene sierheester geplant. De sierwaarde van Photinia x fraseri ‘Red Robin’ wordt gevormd door het wintergroene blad in combinatie met het prachtige nieuwe blad dat rood uitloopt.

 

Een andere naam die ook wel wordt gebruikt is ‘Kerstbes’.

 

De Photinia, ‘Red Robin’ bloeit in de periode mei-juni. Het is een snelle groeier. De struik kan wel een hoogte bereiken van ongeveer 250cm.

 

Wist u dat… ze een onderdeel zijn van de roosfamilie ( Rosaceae)? En hebben betrekking op de appel. Deze hebben een afmeting van 4 tot 12mm, ze groeien in de herst en blijven vaak hangen tot in de winter. Vogels zijn gek op de vruchten, ze delen de zaden uit met druppels waarmee de plant wordt verdeeld.

 

Wilt u nou niet al het onderhoud van een echte haag?

 

Denk dan eens aan een Kunsthaag Photinia Rood, de tegels zijn ideaal om in de tuin te plaatsen tegen een houten schutting of betonnen muur. Zo is er in een handomdraai een mooie groene omgeving te maken, en zorgt ook voor meer privacy. Op het balkon is de kunsthaag eveneens geschikt en staat heel gezellig.

 

Kunsthaag Photinia Rood binnenshuis als wandbekleding

 

Monteer de Kunsthaag eens binnenshuis. Tegenwoordig is dit de trend, gewoon tegen uw wand bevestigen als wandbekleding. Dit staat niet alleen heel sfeervol, het werkt ook nog eens geluiddempend. Steek er nog wat kunstbloemen in en het wordt nog fleuriger.

 

Met de Kunsthaag Photinia Rood heeft u een onderhoudsarme haag en is water geven niet nodig, geen tuinafval meer en niet meer snoeien. Het hele jaar door blijft de tuin groen.

 

Bevestigen is heel simpel, met een bundelband, vastschroeven of binddraad is dit zo gedaan.

 

 Voordelen Photinia Rood, Kunsthaag 

  • Onderhoudsarm
  • Eenvoudig en snel geplaatst
  • Geleverd in tegels 50x50cm
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Makkelijk schoonmaken 
  • Blijvend groen
  • Sfeervol
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Zorgt voor Privacy

De Kunsthaag Photinia Rood is Non Toxic en UV bestendig, het hele jaar door een groene tuin of groene wand in huis en verkleuren is vrijwel onmogelijk.

 

Bent u enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande informatie. Neem dan eens een kijkje bij www.kunsthaag.eu.

 

 

https://kunsthaag.eu