Vinden nu
Image default
Bedrijven

Een loodgieter in Schiedam nodig?

Een loodgieter in Schiedam nodig.

Een storing aan uw cv-installatie, verstopping of een lekkage is vaak een groot probleem. Dergelijke problemen ontstaan altijd op een ongelegen moment. Wacht nooit te lang wanneer er problemen met een afvoer ontstaan. Ook een lekkage moet zo snel mogelijk worden verholpen. Bij een verstopping of een lekkage kunt u altijd eerst proberen het zelf op te lossen. Bij een storing aan de cv-installatie moet er een loodgieter bij gehaald worden om het probleem te verhelpen. Begin daar nooit zelf aan, omdat er ongelukken kunnen gebeuren als u het verkeerd aan zou pakken. Heeft u een loodgieter in Schiedam nodig en u woont in Schiedam of in de buurt daarvan, is het verstandig om een loodgieter uit uw woonplaats te nemen of een die in de buurt daarvan woont. Hij kan snel komen wanneer u gebeld heeft. Wacht nooit te lang, ook al is het midden in de nacht. Neem een loodgieter bij u in de buurt die 24 uur per dag te benaderen is en dat voor 7 dagen in de week. 

Lekkage 

Vaak ziet u aan vochtplekken op een muur dat er een lekkage is. Vochtplekken op een muur kunnen ontstaan door vochtdoorslag. Wanneer dat uitgesloten is, kunt u er zeker van zijn dat er leiding lekt. Bij een vochtplek op het plafond, waarboven de badkamer is, weet u dat de lekkage vanuit de badkamer komt. Nu zou u kunnen proberen te achterhalen waar de lekkage vandaan komt. Wanneer u denkt te weten wat de plaats van de lekkage is, kunt u daar een tegeltje weghakken. Vaak is dat niet de plaats van de lekkage. Zo zou u door kunnen gaan met het weghakken van tegeltjes. Het is echter beter een loodgieter langs te laten komen die de hulpmiddelen bij zich heeft om de exacte plaats van de lekkage te bepalen. Wanneer hij de plaats van de lekkage weet, hoeft hij maar een tegeltje weg te hakken om bij lekkage uit te komen. Hij kan de lekkage verhelpen en de muur weer in orde maken. 

Een verstopping 

Wanneer u het water langzaam weg ziet lopen in de gootsteen, kunt u er zeker van zijn dat er een verstopping zit. Op dat moment is het tijd er wat aan te doen. Er wordt vaak veel te lang gewacht om het probleem aan te pakken. U kunt in eerste instantie de verstopping proberen op te lossen met de Plopper. Lukt dat niet, dan kunt u een oplosmiddel gebruiken. In enkele gevallen kan zelfs kokend water de oplossing bieden. Dat kan wanneer de verstopping is ontstaan door zeepresten. Wanneer dat allemaal niet helpt, kunt u het nog proberen met een oplosmiddel dat u in de winkel kunt kopen. Wanneer dat allemaal geen resultaat biedt, moet u een loodgieter benaderen die bij u in Schiedam woont. Vaak zal de verstopping niet bij het huis zitten. Het kan zelfs onder de weg zitten voor het huis. 

Om die verstopping te achterhalen, kunt in conatact opnemen met een onstoppingsbedrijf in Schiedam. Wanneer hij de plaats van de verstopping weet, zal er een gat worden gegraven om bij de juiste afvoerpijp te komen. In de afvoerpijp boort hij een gat van ongeveer 10 cm. In dat gat wordt een slang geschoven met een blaasmond aan de voorzijde. Wanneer de slang ver genoeg in de afvoerpijp zit, wordt deze met hoge druk schoon geblazen. Daarna zal het water weer goed wegstromen. Het gat wordt afgedicht en de stenen teruggelegd.

Voor meer info : https://loodgieter-rotterdam.nu/loodgieter-schiedam/