Vinden nu
Image default
Aanbiedingen

Maak uw overkapping winterklaar met deze vier tips

Heeft u een overkapping in de tuin? Dan wilt u hier natuurlijk het liefst het hele jaar door gebruik van kunnen maken. Echter gebruiken veel mensen een overkapping alleen tijdens de warme lente- en zomerdagen. In de winter is het een stuk kouder en blijft u waarschijnlijk liever binnen zitten. Maar het is toch zonde om de hele winter niet te genieten van uw tuin? Wij geven daarom vier tips hoe u uw overkapping winterklaar kunt maken. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder.

 

Glazen wanden

 

Door uw overkapping dicht te maken met glazen wanden, zorgt u ervoor dat er bijna geen kou binnenkomt. Daarnaast kunt u door middel van de glazen wanden nog steeds genieten van het mooie uitzicht op uw tuin. 

 

Heater

 

Naast het plaatsen van glazen wanden komt een heater ook zeker goed van pas. De glazen wanden zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk koude lucht tegengehouden wordt. Toch is het dan vaak nog niet warm genoeg. Met een heater zorgt u ervoor dat de ruimte onder uw overkapping goed verwarmd wordt. Wanneer het buiten koud is, zit u lekker warm en knus onder uw overkapping.

 

Verlichting

 

In de winter is het vroeg donker, dus verlichting kan zeker niet ontbreken onder uw overkapping. U kunt een gewone lamp plaatsen, of u kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een lichtsnoer op te hangen. Het lichtsnoer zorgt voor een extra gezellige sfeer. 

 

Gezelligheid

 

Creëer een gezellige sfeer onder uw overkapping door middel van accessoires. Denk hierbij aan kaarsen, kussens, fleecedekens en planten. Let er wel op dat de planten bestand zijn tegen vorst. De kaarsen zorgen naast gezelligheid ook voor extra warmte. Met de kussens en een fleecedeken zorgt u ervoor dat u heerlijk kunt chillen onder uw overkapping. Houd u van de gezellige sfeer tijdens de feestdagen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een kerstboom onder uw overkapping te plaatsen.

 

Op zoek naar een overkapping?

 

Heeft u nog geen overkapping in uw tuin, maar bent u hier wel naar op zoek? Bij Houthandel van der Heijden kunt u terecht voor uw overkapping. Aan de hand van uw wensen wordt een ontwerp gemaakt. Bent u blij met het ontwerp? Dan wordt uw overkapping gerealiseerd en kunt u binnenkort heerlijk genieten in uw tuin.

 

https://www.houthandelvanderheijden.nl/