Vinden nu
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van een ingegraven trampoline

Je bent overtuigd om een trampoline in de tuin te plaatsen. Je weet alleen niet of je er een moet ingraven of juist boven de grond wilt zetten. Hopelijk kun je eenvoudig een keuze maken nadat je dit artikel hebt gelezen. Hier staan wat voor- en nadelen van een ingegraven trampoline en verder nog wat informatie die handig kan zijn.

Een trampoline ingraven is erg fijn omdat je naast springen ook andere spellen op kunt spelen. Je kunt de trampoline zien als een soort kleed waar je op kunt spelen. Als de trampoline op gelijke hoogte als de grond is ziet dit er ook als speelkleed uit. Verder is het ook een stuk veiliger. Als je er af valt zal de valhoogte niet zo hoog zijn als dat die op poten staat op een meter of hoger. Ondanks dat een ingegraven trampoline beter is qua veiligheid is het wel aan te raden om rubberen tegels of gras om het veiligheidsnet te plaatsen zodat een val verzacht wordt. Verder is een trampoline met veiligheidsnet ook aan te raden. Ondanks de lage valhoogte maakt dit het nog veiliger.

Het nadeel is dat ingraven veel werk kan zijn. Je hoeft uiteraard maar een keer de kuil te graven en je kunt dit ook uitbesteden als je dit zelf niet wilt of kan doen. naast graven moet je ook de kuil afvoeren wat ook veel tijd kan kosten. Stel dat je de trampoline niet meer wilt omdat de kinderen ouder zijn geworden of vanwege een andere reden,  dan blijft er wel een kuil in de tuin. Die kun je natuurlijk dicht gooien met zand en als er gras lag kun je dit weer mooi maken met een grasmat. Het kost echter wel veel tijd om deze kuil weer te vullen.  Een tip is de Salta Rechthoekige Trampoline als je voor deze vorm een voorkeur geeft. Een ronde trampoline zie je vaker terug en dit past misschien beter in de tuin.

Voor meer info : https://www.trampolines.nl/