Vinden nu
Image default
Beauty en verzorging

Je behandeling geheim houden

Botox is dan tegenwoordig best wel ‘hot and hip’, toch ben je allesbehalve hip als je vertelt dat je injectables gebruikt om van je rimpels af te komen. Wanneer je mee wil doen met de trend, dan vertel je helemaal niemand over jouw botoxbehandeling. Nee, zelfs niet je partner. We geven je graag wat tips om je behandeling geheim te houden. Zo kun je rimpelloos worden zonder dat iemand iets merkt.

 

Contant betalen

 

Wanneer je echt wil dat je partner niks gaat merken raden we je aan om de behandeling contant af te rekenen. Want hoe ga jij een bedrag van 200 euro verklaren op jullie bankafschrift? Pin dus vooral in de kliniek zelf niet. Probeer elke week een bedrag te sparen voor je botox behandeling zodat je op een gegeven moment het volledige bedrag bij elkaar hebt gespaard. Zo ontkom je aan ongemakkelijke gesprekken.

 

Plan voor je behandeling een potje tennis of golf

 

Heb je ‘s middags een afspraak in de kliniek? Nou een botox behandeling laat zo nu en dan kleine sporen achter. Het kan zomaar zijn dat op de plek waar eerst je rimpel zat er nu een blauwe plek zit. Dan is het toch handig om te kunnen zeggen dat je hard bent geraakt door een tennis- of golfbal! Dat is toch een prima verklaring voor de kneuzing in je gezicht.

 

Plan je behandeling als je partner thuis is

 

Bij een botox behandeling wordt het resultaat langzaamaan zichtbaar. Het is daarom niet handig om te doen als je partner op reis is voor werk. Dan ziet hij je ineens met een heel ander gezicht. Hij kan beter je gezicht geleidelijk zien verandere zodat het niet opvalt.

 

De opvallende zonnebril

 

De eerste paar dagen na je behandeling zijn er in de buurt van je rimpels verschillende rode plekjes te zien. Dat is iets wat de buurvrouw al gauw zal opvallen. Draag daarom een opvallende zonnebril zodat de aandacht daarop gevestigd wordt.

 

Naar de kapper

 

Als je wilt voorkomen dat jouw behandeling het gesprek van de buurt wordt, dan zul je toch een afleidingsmanoeuvre moeten verzinnen. Neem bijvoorbeeld een nieuw kapsel, dit valt iedereen meteen op.

Voor meer info : https://faceland.nl/