Vinden nu
Image default
Aanbiedingen

Welke vloeren geschikt zijn voor jouw woning

Er is zoveel keuze qua vloeren. Het kan daardoor lastig worden om een goede vloer te vinden. Om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze betreffende je vloer zullen we in deze blog kort samenvatten wat de voor- en nadelen zijn van verschillende vloeren. Ben jij benieuwd geworden naar welke vloer in jouw woning past? Lees dan maar snel verder en kom erachter!

PVC vloer
Een PVC vloer is een kwalitatief betere keuze dan laminaat. De uitstraling van de vloer komt wel overeen. Zo kun jij wat ruiger omgaan met je vloer, erg fijn als je kleine kinderen hebt. Helaas is zo’n vloer wel wat duurder dan een laminaat vloer. Natuurlijk betaal je wel ergens voor, de vloer is sterker en gaat langer mee. Het is ook erg makkelijk schoon te maken.

Houten vloer
Een houten vloer is een erg mooie keuze als je houd van een hout! Het geeft je huis werkelijk een mooie klassieke uitstraling. Je kan het ook gemakkelijk namaken met PVC of laminaat, maar dat blijft anders. Hout isoleert erg goed, je vloer is daarom vaak warmer. Dit is natuurlijk wel een fijne toevoeging aan je woning. Helaas is een houten vloer wel gevoelig voor onderhoud. Dat betekend dat je er wel geld aan moet uitgeven, ook wanneer die al ligt. En het is al geen goedkope optie. Hou daar dus wel rekening mee.

Keramisch parket
Uiteraard kun je natuurlijk ook kiezen voor een keramisch parket. Dit is wel een uitstekende keuze. Je zou ook kunnen zeggen dat het the best of both worlds is. Het zit namelijk zo, je hebt dan een vloer die sprekend op een houten vloer lijkt. Deze vloer is alleen wel veel minder gevoelig voor onderhoud. Een erg prettige optie dus!

https://www.regge-tegels.nl/