Vinden nu
Image default
Cadeau

Een foto in glas laten laseren?

Heb je wel eens nagedacht over een dierbare of vrolijke foto in glas laten laseren? Foto’s behoren nog steeds, naast bijvoorbeeld erfstukken of filmbeelden, tot de meest dierbare herinneringen die mensen aan vroeger hebben. Door een foto die veel voor je betekent in glas te laten laseren, creëer je een blijvende herinnering aan een mooi persoon of een onvergetelijk moment uit je leven. Welke voordelen heeft een van je favoriete foto’s in glas laten repareren allemaal? In dit artikel leggen we je uit wat een glaslaser foto zo mooi en uniek maakt!

Een prachtig en uniek decoratief effect

Een laser om glas mee te graveren kan heel nauwkeurig en precies worden ingesteld. Hierdoor komen alle details van de foto die je in glas laat laseren goed tot hun recht. Een gelaserde glasfoto verbaast dan ook veel mensen als het gaat om de scherpheid, de zichtbare details en de levensechte uitstraling. Wil je dus een unieke afbeelding uit je fotocollectie op glas laten laseren, dan is dit een slimme keuze waar je absoluut geen spijt van gaat krijgen.

Ook speciale effecten zijn mogelijk bij glas laseren

Het mooie van een foto in glas laten laseren, is dat er diverse lasertechnieken zijn om de foto extra mooi voor de dag te laten komen. Zo kun je, als je voor een goede en ervaren aanbieder kiest, kiezen voor een foto in 3D-vorm in glas te laten laseren. Zo wordt het resultaat nog levensechter. Nog een tip: door een wandlamp of hanglamp bij de foto te gebruiken, kun je de gelaserde foto nog mooier voor de dag laten komen. Door te spelen met de lichtinval kun je bijvoorbeeld een mooie schaduw creëren. Een lamp is altijd nuttig, omdat je dan ook als het schemerig is goed van je glasfoto kunt genieten.

Een glasfoto is ideaal voor in de woonkamer of als cadeau

Natuurlijk is het resultaat van glas laseren belangrijk. Maar wat je vervolgens met je gelaserde foto doet is ook interessant. Kies je voor een foto laseren, dan kun je daarmee alle kanten op. Je kunt de foto in glas bijvoorbeeld gebruiken om in de woonkamer, slaapkamer, hal of de trappengang op te hangen. Zo maak je je woning een stuk persoonlijker en sfeervoller. Met een foto van jou en je partner of een prachtige gelaserde afbeelding van je kinderen creëer je veel sfeer en komt er thuis leven in de brouwerij. Laserfoto’s zijn verder ideaal om weg te geven als cadeau aan je partner, een familielid of een goede vriend(in).

Aantrekkelijke prijzen

Ten slotte is een voordeel van een gelaserde foto het feit dat dit minder prijzig is dan veel mensen denken. Toen de lasertechniek net werd toegepast waren gelaserde foto’s flink aan de prijs. De laatste jaren zijn de kosten voor het maken van laserfoto’s omlaag gegaan. En als koper merk je dat in de gunstiger geworden aanschafprijs. Doe hier je voordeel mee en kies ook voor een mooie gelaserde foto voor in je woning of om als geschenk aan iemand te geven.

Bekijk meer op de website van All-in Crystal.

https://www.all-incrystal.nl/