Vinden nu
Image default
Dienstverlening

De voordelen van een controle door een isolatiebedrijf merkt u gelijk in uw huishoudbudget

Het hoeft geen complexe zaak te zijn om uw woning te laten isoleren door een professioneel isolatiebedrijf. Elke ruimte van uw huis kan grondig en uitvoerig geïsoleerd worden door een gespecialiseerd isolatiebedrijf. Bij veel woonhuizen is warmteverlies een situatie die veel voorkomt. Dit komt door slechte isolatie en kan zowel bij nieuwbouwhuizen als bij bestaande huizen voorkomen. Door slechte vloerisolatie kan er in de koudere maanden veel warmte ontsnappen door de muren, ramen of de vloer. Goede vloerisolatie kan energie- en warmteverspilling op effectieve wijze bestrijden, en dat merkt u meteen in uw energierekening!

Goede vloerisolatie is een echte must voor iedere woningeigenaar

Bij het installeren van isolatiematerialen worden vloeren meestal over het hoofd gezien. Dat komt omdat de isolatie van daken en muren van huizen vaak meer voor de hand ligt. Energieverlies in gebouwen vindt echter vooral plaats via de vloeren, dus optimale vloerisolatie is essentieel om de maximale energie-efficiëntie en het innerlijke comfort in huis te waarborgen. De voordelen van het aanbrengen van hoogstaande vloerisolatie is gelijk te merken. Het leidt tot een vermindering van energieverlies en daarbij tot een aantoonbare besparing van de energiekosten. En dat alles door een grondige inspectie van de vloeren van uw huis en die vervolgens te laten isoleren. Er zijn verschillende soorten isolatie beschikbaar die variëren in kosten. Een specialist kan u hierover adviseren.

Schakel een goed isolatiebedrijf in voor uw woning

Het isoleren van de vloer merkt u gelijk en zal het woonplezier vergoten. Een isolatiebedrijf zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. is een ervaren speler binnen de wereld van isolatie. Zij meten de vloertemperatuur en vergelijken die met de kamertemperatuur om te beoordelen of u last heeft van koude straling. De isolatiemonteurs van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. gaan vervolgens grondig te werk. Openingen tussen vloeren en plinten worden gecontroleerd en afgedicht om tocht te verminderen. Zo heeft u een lekker warm huis of bedrijfspand met een aangename temperatuur.