Vinden nu
Image default
Dienstverlening

Opslagruimte? Ja natuurlijk!

Leven zonder een opslagruimte (klik hier voor de website) is lastig als je een persoon bent met ontzettend veel spullen. De boekenkasten puilen uit, elk denkbaar oppervlak in huis is overspoeld met papieren, boeken, beeldjes, speeltjes, en tig andere dingen. Elke dag struikel je bijna weer over dat vervloekte tafeltje en elke verjaardag komen er steeds meer dingen bij. Het huis wordt te krap, je begint je claustrofobisch te voelen en de frustraties groeien. Al deze problemen kunnen eenvoudig met een opslagruimte opgelost worden. Het is toch logisch? Als er te veel spullen in huis zijn zullen ze ergens anders opgeslagen moeten worden.

Het gevoel na aanschaf van een opslagruimte

Dan heb je eindelijk die stap gezet om een opslagruimte aan te schaffen en alle overbodige rommel in het huis daarin op te slaan. Je loopt door de woonkamer zonder ook maar een keer voorzichtig te hoeven zijn met waar je je voet neerzet. Je zoekt naar een bepaald document op je bureau en je vindt het in één keer in plaats van een zoektocht van minstens een half uur. Alle spullen in huis zijn heerlijk georganiseerd en opgeruimd. Allemaal door die ene opslagruimte. In die opslagruimte liggen nu alle dingen die je niet dagelijks nodig hebt maar ook niet kunt weggooien. Alle opblaasbandjes en surfplankjes die toch pas in de zomer nodig zijn als je weer lekker naar het strand kunt gaan om te zwemmen en te zonnen. De hele verzameling boeken die elk jaar weer groter wordt en er bijna voor zorgde dat de boekenkast van ellende uit elkaar viel.

Maria Blok, een tevreden klant

Achteraf gezien ben ik ontzettend blij met de beslissing om een opslagruimte aan te schaffen. Ik woon in de stad in een klein, maar knus huisje. Het probleem van zo’n huis is dat er op gegeven moment gewoon geen ruimte meer over is. Je wordt gek van de creatieve oplossingen die je moet verzinnen om dat ene bordspel, dat bijna nooit gebruikt wordt, in die toch al uitpuilende kast te proppen. Daarom was zo’n opslagruimte een verlichting van al die zorgen, al die spullen die je toch maar eens in het jaar nodig hebt, gewoon opgeborgen in een opslagruimte in de buurt. Heerlijk!

Voor meer info :