Vinden nu
Image default
Woning en Tuin

Betonnen U-elementen gebruiken in jouw tuin

Betonnen u-elementen komen we vaker tegen in en rond het huis dan op eerste gezicht opvalt. Wat zijn betonnen U-elementen nu precies? Betonnen U-elementen zijn prefab betonnen elementen die zijn gegoten in een mal. Doordat zij volledig uit beton bestaan zijn ze erg sterk en geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. U-elementen zijn zeer creatief inzetbaar, en vormen ook nog eens de basis voor bepaalde bouwprojecten!

U-elementen zijn gemakkelijk in gebruik

 

Vooraf gefabriceerde U-elementen zijn ontwikkeld om het installatieproces van betonnen voorwerpen gemakkelijker te maken. Ze zijn namelijk een stuk lichter dan een grote betonnen blok, terwijl ze net zoveel steun bieden. Het gebruik van beton geeft de U- elementen een stoere uitstraling en daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om de elementen zichtbaar te gebruiken in hun tuinen of ruimtes.

De toepassing van betonnen U-elementen

De U-vorm biedt verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van U- elementen om trappen te creëren in jouw tuin, om stoere tuinmeubels te maken of handige opslag plekjes te maken. Een groot U-element kan ook worden gebruikt als plantenbak.

De U-elementen worden al jarenlang gebruikt in grootschalige bouwprojecten en sinds de laatste jaren zijn de U-elementen steeds meer terug te vinden in particulieren projecten. De betonnen U-elementen combineert zowel functionaliteit met decoratie, aangezien ze goed combineren met andere natuurlijke materialen, zoals hout, natuursteen of marmer.

https://www.u-elementen.nl/