Vinden nu
Image default
Bedrijven

Wanneer kies je voor een rollator

De vraag wanneer u een rollator nodig heeft is simpel te beantwoorden, dit is namelijk wanneer u zelfstandig niet meer zo goed kunt lopen. Lopen is heel belangrijk omdat dit vrijheid biedt en heel gezond is. Lopen zorgt er bijvoorbeeld voor dat de bloedsomloop goed blijft en dat de spieren in werking worden gehouden. Om mentaal gebied heeft lopen ook effect, er is namelijk bewezen dat mensen zich hierdoor vrijer en vrolijker voelen.

Vertrouwen

Een rollator moet u vertrouwen geven voor als u erop uit gaat, een rollator biedt u namelijk veiligheid. Doordat u een rollator moet vertrouwen moet een rollator ook bij u passen, bij Rollz zijn er vier verschillende soorten rollators. Alle rollators zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Rollz flex

De Rollz Flex is perfect om boodschappen mee te doen, het is een kleine en wendbare rollator met een boodschappentas voorop. De Rollz Flex heeft elke kleine draaicirkel en is perfect voor de kleine wandelingetjes.

Rollz Motion

De Rollz Motion is perfect om lange afstanden mee te wandelen, deze rollator kan namelijk omgebouwd worden tot rolstoel. Dit is binnen een mum van tijd gedaan. Hierdoor kunt u tijdens een lange wandeling even uitrusten en geduwd worden door degene met wie je aan het lopen bent

Rollz Motion Performance

De Rollz Motion Performance is perfect om lange afstanden te lopen door bijvoorbeeld het bos, deze rollator heeft namelijk luchtbanden waardoor u makkelijk over ruig terrein heen kunt een net zoals vroeger door het bos kunt wandelen 

Rollz Motion Rhythm

De Rollz Motion Rhythm is perfect voor mensen met parkinson, deze rollator gaat namelijk het looppatroon stimuleren met kleine schokjes. Hierdoor wordt voorkomen dat er stappen worden overgeslagen. Ook zorgt de Rollz Motion Rhythm ervoor dat u niet kan vallen bij instabiliteit.