Vinden nu
Image default
Woning en Tuin

Een beleggingspand verkopen; zo krijg je het hoogst mogelijke bedrag

Als je een bepaald rendement wilt behalen, is het zaak om risico te nemen. Heb je een paar jaar geleden risico genomen door een beleggingspand te kopen? Dan kan op dit moment gesteld worden dat je een prima beslissing hebt genomen. Het beleggingspand is op dit moment waarschijnlijk véél meer waard dan toen jij het kocht.

Is dat voor jou een trigger om je beleggingspand te gaan verkopen? Je zou verwachten dat dit daar het juiste moment voor is. De prijzen van het vastgoed zijn immers door het dak gegaan, terwijl het woningtekort ook echt nijpend begint te worden. Dat biedt voor jou heel veel mogelijkheden om je beleggingspand snel te verkopen. Hier wil je uiteraard wel het hoogst mogelijke bedrag voor ontvangen, niet waar? Met onderstaande tips moet dat absoluut gaan lukken.

Neem contact met een vastgoedinvesteerder op

Weet je bij wie beleggingspanden heel erg in trek zijn? Bij de vastgoedinvesteerders. Deze partijen verdienen simpelweg hun geld door vastgoed op te kopen, hier dingen aan te veranderen en dit vervolgens te verhuren danwel te verkopen. Bij zo’n partij ben je dan ook aan het juiste adres voor het kopen van je beleggingspand. Op bijvoorbeeld Damborg.nl vind je meer informatie over zo’n vastgoedinvesteerder. Je kunt daarbij onder meer lezen dat je van een snelle afhandeling én een marktconform bod verzekerd bent. Dat klinkt goed, niet waar? Ze beantwoorden al je vragen en je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met met Damborg.

Probeer meerdere biedingen te krijgen

Iets wat het ook altijd goed doet, is om kopers tegen elkaar uit te spelen. Dit is moreel gezien wellicht niet het meest nette, maar je kunt op die manier nóg meer geld voor je beleggingspand krijgen. Uiteraard draait het hierbij niet alleen om de centjes. Probeer het moreel verantwoordelijk voor jezelf te houden, zodat je later tevreden op de transactie terugkijkt.