Vinden nu
Image default
Woning en Tuin

Gebroken ruit herstellen: hoe kan een glaszetter jou helpen?

Dat een gebroken ruit niets dan ongemak oplevert: daar kan iedereen zich wel een voorstelling van maken. Zo zit je misschien wel met veel scherven en moet je je best doen om kinderen, huisdieren, klanten of personeel op afstand te houden, anders kunnen ze zich aan het glas verwonden. Uiteindelijk moet die ruit ook hersteld worden, maar wie gaat dat doen? Je weet het vrijwel meteen meteen: je hebt een echte vakman nodig!

Waar moet een goede glaszetter aan voldoen?

Belangrijk is dat je in ieder geval kiest voor een gecertificeerde – en dus door instanties gecontroleerde – expert. Misschien heeft hij wel het predicaat ‘Erkend Glaszetter’ ontvangen of er staat duidelijk bij zijn gegevens dat hij GBO-gecertificeerd is. Maar waar vind je eigenlijk een betrouwbare expert in de wirwar van bedrijfsnamen die je op internet aantreft?

Je bezoekt een netwerk van professionals!

Ver hoef je niet te zoeken als je al bekend bent met Glasprobleem Kwijt, want hier vind je niet alleen een erkende glaszetter, maar ook nog eens eentje die in jouw omgeving werkzaam is. Zo vul je je woonplaats of postcode in op de website en je ziet meteen wie je kan komen helpen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen? Je belt of mailt hem en de afspraak wordt meteen vastgelegd.

Hoe kan de glasprofessional jou helpen? 

  1. Bij een gebroken ruit plaatst hij een noodvoorziening.

  2. Hij meet de ruit in en bestelt het glas.

  3. Binnen twee of drie weken wordt de bestelde ruit bij hem afgeleverd.

  4. Hij belt je voor een afspraak om het glas te komen zetten.

  5. De ruit wordt op een veilige en professionele manier geplaatst.

Wat voor glas heb je nodig?

Misschien wil je na een gebroken ruit wel steviger glas in je kozijnen hebben. Uiteraard kan de expert je hier volop in adviseren voordat hij glas gaat bestellen en plaatsen. Zo kun je kiezen voor dubbel of triple glas. Enkel glas voor je buitenramen of -deuren raden we je niet aan, want dat is niet stevig en het isoleert niet. Gaat het om binnenglas? Dan is enkel glas weer wel geschikt.

Nóg een ruit gebroken? Jouw expert helpt je graag weer!

Wie weet woon je in een risicovolle buurt en worden er vrijwel iedere dag ruiten ingegooid. Of het lukt je niet om je kinderen te kalmeren, waardoor er binnen de kortste keren weer een ruit aan diggelen gaat. Onze tip? Haal weer even diep adem en neem weer contact op met jouw lokale glaszetter. Hij zorgt – zo vaak als je wilt – voor een mooie en vakkundig geplaatste ruit!