Vinden nu
Image default
Woning en Tuin

Industriële wandlamp Do

Deze wandlamp Do is helemaal in de industriële stijl. Ze is volledig uit metaal vervaardigd, wat typisch is voor industriële lampen. De klokvormige lampenkap is sterk en kan tegen een stootje. Oorspronkelijk komen deze lampen uit de industriële wereld van leegstaande fabrieken, hospitalen of werkhuizen. Daardoor hebben ze een heel eenvoudig en functioneel uiterlijk. Ze hebben geen franjes nodig en ze zijn rechttoe rechtaan. Ze ogen stoer, sterk en robuust. Industriële lampen zijn duurzaam en gaan heel lang mee.

In werkplaatsen dienden ze om licht te geven daar waar het nodig was: boven werktafels bijvoorbeeld. De lampenkap is zodanig gevormd dat ze inderdaad diffuus licht naar beneden laat schijnen. Daarom is deze hanglamp uiterst geschikt om gericht licht te geven. Zo kan je ze bijvoorbeeld gebruiken als leeslamp in de slaapkamer of boven een luie zetel waar je graag een boek zit te lezen. Maar deze wandlamp Do kan evengoed gebruikt worden om een kunstwerk, schilderij of beeldje in de kijker te zetten. In de studeerkamer van de kinderen kan ze boven het bureau gehangen worden als bureaulamp. Ze is dan altijd bij de hand en staat ook niet in de weg op de studeertafel. Zo kan ze evengoed in een hobby- of werkkamer boven de werktafel aangebracht worden. Het licht schijnt niet rechtstreeks in de ogen, maar geeft toch voldoende licht voor als je klusjes gaat doen. En heb je in de keuken een aanrecht dat tegen de muur geplaatst is? Ook hier kunnen een paar van deze industriële wandlampen Do verlichting brengen. Hang ze mooi op een rijtje en meteen zijn ze ook een mooie aankleding van een lege muur.

Het voordeel van deze industriële wandlamp Do is dat je ze met andere zaken in de industriële stijl kan combineren: meubelen, accessoires en andere verlichting bijvoorbeeld. Op die manier kan je een stijlvolle egale look in je huis aanbrengen. Deze lamp is nostalgisch maar tegelijkertijd ook modern. Ze past in elke interieur zolang je maar een stoere look wil benadrukken. Niet alleen bij de loft- of industriële stijl, maar ook in de landelijke woning of een ultra moderne design inrichting past ze perfect. Je kan bovendien nog kiezen tussen de kleuren zwart of grijs, wat de mogelijkheden van deze wandlamp Do nog verhogen. Als leuk detail heeft ze ook nog een wit-zwart snoer, wat wel helemaal retro oogt en toch ook heel modern.

Deze industriële wandlamp Do heeft zoveel stijl in zich. Als je hier eenmaal voor valt, kan je wel zeker zijn dat het niet bij die ene lamp zal blijven!

Voor meer info : http://www.wandlampen-expert.nl/product/zwarte-industriele-wandlamp-do/