Vinden nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Van Loon Incasso Advocaten

Incassobureau inschakelen kan wel even een schrik zijn voor sommige bedrijven. Bedrijven die niet heel groot zijn en problemen hebben met wanbetalers ervaren dat niet makkelijk. Grote ondernemingen kunnen natuurlijk ook debiteurs hebben, maar daar zult het niet zo erg gelijk iets opleveren. Een kleine onderneming verliest al veel geld als paar klanten hun facturen niet betalen. En als ze dan nog met gedachtes komen om een incasso bureau in te schakelen, en dat het nog extra kosten brengt, is het wel schrikken. Helaas moet dat ook gebeuren op gegeven moment. Maar wat wel een voordeel is, is dat een incasso bureau niet gelijk extra geld hoeft te kosten voor je onderneming. Hoe dat kan leg ik in mijn blog met paar tips erbij.

Incassobureau zoeken

Als je een incassobureau zoeken moet, kom je zeker veel bedrijven tegen. Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die zich incasso bedrijf noemen, maar lang niet iedereen heeft daarvoor geleerd of heeft überhaupt verstand van. Daarom is het belangrijk om goed te zoeken voordat je een incasso bureau kiest en inschakelt. Paar tips bij het kiezen van een incassobureau zijn onder anderen dit: kies altijd een bedrijf met recensies. Mensen die jou voor gingen en hun verhaal vertellen. Er zijn veel meningen te vinden op internet en dat is de betrouwbare bron als het gaat om hoe de incasso bedrijf ter werk gaat.

Daarnaast is het belangrijk om een incasso bureau te hebben die een “no cure no pay” regel heeft. Bij zulke bedrijven is de slagingspercentage ook hoog en dus meer kans om je geld terug te krijgen. Daarbij is ook een derden rekening belangrijk. Dat is een aparte rekening waar hel geld van jouw debieturen binnen zou komen en dus niet verloren kan worden, als de incasso failliet gaat.

 Voor meer informatie bezoek: incassoadvocaten.nl.

Voor meer info :