Vinden nu
Image default
Woning en Tuin

Landelijke vloerlamp, helemaal de trend van nu!

Landelijke vloerlamp

 

De landelijke stijl, hoe maak je hem echt perfect?

Helemaal van nu, een interieur in de landelijke stijl. Overal zie je nu brocante accessoires, landelijke meubels en opgepimpte boerderijtjes. Maar hoe maak je dit nu echt helemaal perfect? Er zijn talloos veel accessoires te vinden, mooie landelijke meubels en ook prachtige verlichtingen.
Bij de kringloop is het tegenwoordig erg druk, veel hobbyisten neuzen er om de perfecte tafel te vinden, mooie lampenkappen of oude stoeltjes. Dit alles natuurlijk voor een mooi prijsje.

Om je interieur echt af te maken en vooral sfeervol, is verlichting noodzakelijk. Natuurlijk heb je aan het plafond één of meerdere lampen hangen, misschien op een tafeltje iets staan en ook op de vloer wil je dan iets moois. Verlichting maakt sfeer. Denk aan dimlichten en kaarslicht bijvoorbeeld. Een mooie vloerlamp naast de bank of bijvoorbeeld eettafel, zacht licht erin… Een landelijke vloerlamp maakt je interieur echt sfeervol.

Diverse merken en prijsklassen. 

Een goede lamp kan echt het interieur af maken, ’s avonds als hij aan is maakt hij sfeer maar overdag is de lamp vaak een echte eye catcher. Je hebt heel simpele lampen en bijzondere figuren. Qua kleuren moet je bij landelijk vooral denken aan wit, grijs en aardetinten maar vooral mooie warme kleuren.

Het merk Riviéra Maison is een mooi voorbeeld van landelijk. Dit merk is wat meer aan de prijs als je het vergelijkt met een lamp van kringloop natuurlijk. Maar, een groot voordeel is wel dat er bij bijna elke winkel en/of merk landelijke accessoires, meubels en verlichting te koop is. Ga je voor een goedkope variant die je zelf oppimpt of kies je kant en klaar een mooie lamp van een duurde winkel? De keus is aan jou, je weet zelf precies wat er in jouw huis past. 

Voor meer info : http://www.landelijke-lampen.nl/