Vinden nu
Image default
Woning en Tuin

Overzicht van houten vloeren

Ik ben voor houten vloeren naar de website van Bax Houthandel gegaan. En daar ben ik heel blij mee try this. Want inmiddels ligt de vloer erin. En hij is prachtig geworden! Tevens hebben zij, Bax Houthandel, mijn houten vloeren er direct in gelegd. Waardoor ik dat ook niet zelf hoefde te doen of moest uitbesteden. Al met al hartstikke handig dus! Graag leg ik in dit artikel meer over hen uit.

Waarom houten vloeren van Bax Houthandel?

De reden dat ik mijn houten vloeren heb gekocht bij Bax Houthandel is heel simpel: het is goedkoop en van hoge kwaliteit. Een ideale verhouding dus! Ook viel het mij op dat ze hartstikke veel houtsoorten hebben. En ook allemaal op de website geplaatst hebben! Zo had ik dus hartstikke veel keuze! En in voorbeelden en op tv in programma’s met betrekking tot wonen zag ik ook heel vaak woningen met heel brede houten planken. Dat vind ik ook heel erg mooi! Daarom ben ik op de website gaan kijken of dat zij ook zulk soort houten vloeren produceerden en verkochten. Dat bleek inderdaad het geval te zijn! Tot wel 40 centimeter breed. En dan werden het houten vloeren van eiken. Vervolgens heb ik wat voorbeelden zitten te bekijken van huizen waar Bax Houthandel die houten vloeren al een keer gelegd had. En dat bleken er heel erg veel te zijn! Allemaal ook in verschillende kleuren. Daar kon ik dus ook nog een keuze uit gaan maken! Al snel zag ik gerookte eiken houten vloeren. Kijkend naar de rest van mijn woninginrichting verwachtte ik dat dat het mooiste ging worden. Bij de prijzen zag ik dat die opvallend laag lagen! Al helemaal in vergelijking met andere vloerenwinkels.

Nieuwe vloer

Al snel werd de nieuwe houten vloer op maat gemaakt en hebben ze hem gelegd in mijn woonkamer. Echt een heel erg mooi eindresultaat!

Voor meer info :