Vinden nu
Image default
Woningen

Mobiele opslagruimte huren, waarom en wanneer.

Mobiele opslagruimte huren, waarom en wanneer

Opslagruimte in Venlo gezocht? Het fenomeen ‘Self Storage’ oftewel de huur van tijdelijke opslagruimte is inmiddels bij iedereen bekend. Je brengt zelf je inboedel naar een gehuurde opslagruimte binnen een opslaglocatie. Een populaire en opkomende variant van Self Storage is de huur van mobiele opslagruimte. Mobiele opslagboxen worden voor je deur bezorgd en weer opgehaald en opgeslagen zo lang als nodig is. Deze vorm van inboedel opslag is erg populair aan het worden vanwege het gemak en de voordelige kosten.

Waarom wordt mobiele opslagboxen huren zo populair?

Heb je opslagruimte Venlo nodig? Je regelt opslagruimte heel eenvoudig online en gewoon vanuit je luie stoel. Je hoeft zelf niet eens de deur meer uit. Huur het aantal kubieke meters opslagruimte die nodig is en de mobiele opslagservice plaatst het gewenst aantal opslagboxen voor de deur van je woning of bedrijf op de afgesproken dag. 1 opslagbox heeft een inhoud van ongeveer 7,5 kubieke meter. In de meeste gevallen is dat voldoende voor de inhoud van 1 kamer. Een opslagbox past perfect op de parkeerplek van 1 personenauto en je hebt geen vergunning nodig voor het tijdelijk laten plaatsen van opslagboxen. Hoe werkt mobiele opslag in de praktijk? Zodra het opslagbedrijf je opslagbox heeft geleverd, dan start jij met inladen voor de deur van je woning, appartement of bedrijf. Staan je spullen vooraf al klaar en ingepakt? Dan neemt het laden minder dan een uur tijd in beslag. Je sluit je opslagbox af met de bijgeleverde sloten.

Daarna wordt je opslagbox opgehaald en opgeslagen tot dat jij de boedel weer retour wilt. Ook dit regel je makkelijk online, of je neemt hierover telefonisch contact op. Vervolgens wordt je inboedel retour bezorgd op de afgesproken dag. Na levering start jij weer met het uitladen van je spullen. Een kind kan de was doen. Traditionele Self Storage bedrijven bieden diverse formaten voor opslagruimte aan. De kosten zijn dan afhankelijk van het aantal gehuurde vierkante en/of kubieke meters. Ook andere zaken zoals de ligging in het depot, onbeperkte toegang, elektriciteit en verwarming zijn bepalend voor de prijs. Heb je geen zin om te betalen voor faciliteiten waar je geen gebruik van maakt? Huur dan mobiele opslagruimte.

Wanneer is het huren van mobiele opslagruimte handig?

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarvoor de huur van mobiele opslag handig is en het overwegen waard. Hier geven we je alvast 2 voorbeelden wanneer opslagruimte Venlo huren loont. Tijdelijke meubelopslag bevordert de verkoop van je huis Een perfecte presentatie van je huis aan potentiële kopers is tegenwoordig heel belangrijk. Een woning die vol meubels staat geeft een minder goed beeld van de ruimtes én de mogelijkheden. Sla tijdens de verkoop overbodige meubels dus op.

Een minder volle woning lijkt groter en is dus aantrekkelijker. Opslagruimte Venlo huren door omstandigheden Ga je tijdelijk naar het buitenland? Gaan jij en je partner scheiden? Dan moet jij of je partner waarschijnlijk opzoek naar een nieuw onderkomen. Waar laat je tussentijds je spullen? Huur mobiele opslagboxen en sla ze tijdelijk op. Heb je een nieuwe woning gevonden, dan laat je je spullen gewoon retour bezorgen op het adres van je nieuwe huis. Natuurlijk zijn er vele redenen te bedenken waarvoor de huur van mobiele opslagboxen interessant is. Zoek je opslagruimte Venlo? BOOBOX opslagservice verhuurt mobiele opslagruimte vanaf €69,- per maand.

Kijk voor meer informatie op de website van boobox.nl Weet je het nog niet of heb je een afwijkende situatie? Bel dan gerust met Boobox via telefoonnummer 0475-476319.

https://boobox.nl/opslagruimte-venlo/

Gerelateerde artikelen

Koop de Honeywell Lyric T6 bij Installatievakwinkel!

Slotenmaken – Professionele slotenmaker service voor jou veiligheid

Makelaar Veenendaal inhuren?