Vinden nu
Image default
Auto’s en Motoren

Achteruitrijcamera’s zijn de beste

Wanneer je ergens naar toe bent gereden en dan je auto wil parkeren, dan moet je echt met heel veel dingen rekening houden. Je moet opletten of er geen ander verkeer is, dat gaat immers altijd voor, je moet kijken of er geen obstakels zijn waar je tegen een gaat rijden, je moet kijken of je daar überhaupt wel mag parkeren; en het liefst doe je dit allemaal heel snel. Je hebt namelijk een belangrijke afspraak waar je geen seconde van wil missen.

Op de meeste auto’s zitten er standaard sensoren die aanvoelen of je bij het uitvoeren van een speciale manoeuvre te maken helpen om nergens tegen aan te rijden. Met een pictogram op je monitor kan je dan zien of je ergens te dicht bij komt. Je hebt helemaal geluk als je een draadloze achteruitrijcamera hebt in je voertuig. Een achteruitrijcamera is namelijk net als een derde oog, maar dan achterop je hoofd. Met een achteruitrijcamera gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Sinds het moment dat achteruitrij camera’s uit gevonden werden en achteruitrijcamera te koop ook daadwerkelijk waren, is de weg een heel stuk veiliger geworden. Parkeren blijft voor veel mensen een gevreesd onderdeel van het besturen van een voertuig. Die camera’s, sensoren en piepjes zijn dan ook een enorme hulp.

Heb je al sensoren op je auto maar wil je overstappen op een achteruitrijcamera? Dat kan gemakkelijk met de camera’s van VanZwitserland! Wij bij VanZwitserland zorgen er al sinds 2005 voor dat auto’s worden voorzien van een achteruitrij camera. Wij kunnen de achteruitrijcamera inbouwen voor je, maar je kan ook hele set of losse onderdelen bij onze webshop bestellen. Daarnaast bieden wij niet alleen achteruitrijcamera’s voor auto’s aan, maar ook voor de landbouwsector, de transportsector en maritieme voertuigen. Onze missie is om kwaliteit en een goede service te leveren tegen een scherpe prijs.

Vind je dit allemaal best wel interessant en zou je graag meer over achteruitrijcamera’s willen weten? Neem dan eens een kijkje op onze website, VanZwitserland, wij staan altijd voor je klaar!

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/