Vinden nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfspand huren in Zevenaar

Bent u op zoek naar een bedrijfspand dat u kunt huren in de buurt van Zevenaar? Dan is OC de Pelikaan een echte aanrader. Bij dit ondernemerscentrum kunt u kantoorruimtes huren met allerlei luxe faciliteiten, zodat u in alle rust uw werkzaamheden kunt uitvoeren. U profiteert daarnaast van vele voordelen voor een vast bedrag per maand (inclusief service- en energiekosten), zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Zoek daarom niet langer naar een ideale kantoorruimte en ontdek snel de service en faciliteiten van dit ondernemerscentrum.

Ontdek de mogelijkheden van dit ondernemerscentrum in Zevenaar

OC de Pelikaan verhuurt kantoorruimtes aan diverse bedrijven. Met name startende ondernemingen met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte kunnen uitstekend bij dit bedrijf terecht door de korte huurovereenkomsten en laagdrempelige opzet. De kantoorruimtes hebben allemaal luxe faciliteiten, zoals airco, een snelle internetverbinding, een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte, individueel regelbare buitenzonwering en een lift. Zo bent u voorzien van alle gemakken, zodat u zich écht kunt focussen op uw werkzaamheden. De ruimtes zijn vanaf 19 m² te huren en zijn uitstekend te bereiken. Er is een ruime parkeergelegenheid én het pand ligt tegenover een station. Uw werknemers reizen zo eenvoudig naar uw bedrijfspand in Zevenaar.

Huur snel uw kantoorruimte!

Wilt u ook een luxe bedrijfspand huren in Zevenaar bij OC de Pelikaan? Neem dan contact op met deze verhuurder. U maakt dan een afspraak voor een rondleiding, zodat u direct een overzicht heeft van alle mogelijkheden voor het huren van een kantoorpand. Ook bent u welkom om al uw vragen te stellen. Kunt u niet wachten tot uw afspraak? U bekijkt eenvoudig de foto’s van de kantoorruimtes online, zodat u alvast een indruk heeft van de kamers. Een kantoorbaan was nog nooit zo leuk, dankzij deze verhuurder. Ervaar het gemak van het huren van dit bedrijfspand voor uw onderneming.

https://www.ocdepelikaan.nl/