Vinden nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Oog voor het milieu? Dan schaft u een duurzame aluminium reformladder aan

Bent u op zoek naar een reformladder of een ander soort klimmateriaal? Fabrikant ZARGES met een verkooppunt in Tilburg, staat al bijna negentig jaar garant voor kwaliteit en innovatie op dit gebied. De producent was in 1933 de eerste onderneming in de Europese lichtmetaalbouw en mag zich anno nu marktleider op dit continent noemen. Er bestaan inmiddels drie productievestigingen. De fabrikant belooft zijn klanten veiligheid, ergonomie én duurzaamheid. Met de producten van deze specialist profiteert u van de vele voordelen van lichtmetaal aluminium, waaronder flexibel gebruik en bestendigheid tegen corrosie.

Duurzaamheid als een van de belangrijkste eigenschappen van aluminium

Het zal voor u geen nieuws heten dat aan het materiaal aluminium tal van voordelen zijn verbonden. Het materiaal is geschikt voor constructie en techniek, is ijzersterk, en tegelijkertijd veel lichter van gewicht dan hout of glasvezel. U kunt er dus op rekenen dat ook een aluminium reformladder van bovengenoemde fabrikant aanzienlijke gewichten kan dragen. Bovendien is aluminium zeer duurzaam; een eigenschap die we zeker vandaag de dag niet meer mogen onderschatten.

Ladders waarop u wel tientallen jaren kunt rekenen

Deze zeer duurzame metaalsoort kan zonder verlies van enige kwaliteit ook worden gerecycled. Dat maakt het nog duurzamer dan het al was. De secundaire productie vergt bovendien slechts een fractie van de energie die voor primaire productieprocessen noodzakelijk is. Een reformladder van dit materiaal kan dankzij zijn sterkte wel tientallen jaren meegaan.

Een van de eersten binnen de branche die vrijwillig compenseert voor CO2

ZARGES in Tilburg mag zich met recht een onderneming met oog voor duurzaamheid noemen. Het heeft zijn impact op het klimaat door een extern en branche-onafhankelijk adviesbureau in kaart laten brengen en op basis van de acties die hieruit voortvloeiden de jaaruitstoot aan CO2 gecompenseerd. Dit maakt de Duitse fabrikant een van de eerste bedrijven binnen deze branche die dit vrijwillig doet. Duurzaamheid is voor deze specialist dan ook geen marketinginstrument, maar een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvisie.

https://www.zarges.com/nl/