Vinden nu
Image default
Bedrijven

Lekker uit eten in Oost-Nederland

Oost-Nederland is culinair verrassender dan vaak wordt gedacht. Er zijn kwalitatief hoogwaardige restaurants en bistro’s waar je voor een goede prijs heerlijk kunt eten. Om je vingers bij af te likken. Dat je in het Oosten alleen stamppot boerenkool met worst op tafel kunt verwachten is dus een fabel. Hoewel het wel kan, natuurlijk. Want, niks zo lekker als heerlijke winterkost.

Bistro Dreams

Wil je lekker eten? Dan zou je zeker een keer naar Bistro Dreams in Enschede moeten gaan. Daar hebben ze heerlijk eten. Bovendien is de eigenaar van dit restaurant ook nog eens sommelier. Het is dus voor hem geen punt, om bij jouw eten advies te geven over een goede bijpassende wijn.

Het mooie van Bistro Dreams is dat zijn ook Wajongeren op weg helpen. Het is een heel sociaal betrokken bedrijf. Als je hier gaat eten, help je mensen ook hun droom waar te maken.

Los Sueños

In hetzelfde straatje waar Bistro Dreams is, vind je restaurant Los Sueños. Hier kun je heerlijk Spaans eten. De eigenaar heeft zelf in de Spaanse keuken gezien, hoe men heerlijk Spaans eten maakt. Ook de sfeer is in dit restaurant fijn. Het ademt Spanje.

Verschil tussen onbeperkt eten en a la carte

Er is natuurlijk een verschil tussen onbeperkt eten en al la carte. De bovenste twee voorbeelden zijn vooral gericht op al la carte en tapas. Maar, je kunt ook prima voor een lopend buffet kiezen in het Oosten. Het verschil tussen onbeperkt eten en la carte is natuurlijk een mogelijke overweging, om voor het ene of het andere te kiezen.

Wil je een lopend buffet? Dan kun je in het Oosten bijvoorbeeld goed terecht bij Grand Plaza in Eibergen. Een restaurant met zowel de welbekende gebakken aardappeltjes, als ook de gamba’s en de biefstuk.

Wat nu? Je hoeft je natuurlijk niet te laten leiden dor het verschil tussen onbeperkt eten en a la carte. Je kunt ook gewoon alle restaurants gewoon een keer uitproberen. Lekker en goed eten, krijg je sowieso.

https://verschil-tussen.nl/verschil-tussen-a-la-carte-en-onbeperkt-eten/