Vinden nu
Image default
Gezondheid

Donkere huidvlekken verminderen

 

Donkere huidvlekken verminderen

Wanneer je last hebt van donkere plekjes op de huid in vergelijking met de kleur van de rest van je lichaam, dan kan dit als stoorfactor ervaren worden. Er is helemaal niets mis met donkere oksels of knieholtes. Dat komt zelfs heel veel voor. Iedereen heeft wel enkele pigmentvlekken en moedervlekken en dat hoort er gewoon bij. Echter wanneer deze donkere vlekken op plaatsen voorkomen waar we ze liever niet willen hebben, dan kan dit reden zijn voor het verwijderen ervan. Bijvoorbeeld midden in het gezicht of op een irritante plek bijvoorbeeld je ooglid. Wat de reden voor weghalen ook is, er zijn tal van manieren om dit mogelijk te maken.

 

  1. Pigmentvlekken laseren: Laseren is een effectieve manier om pigmentvlekken te laten verdwijnen. Deze manier is niet zo heel geschikt voor grote vlekken, wel voor kleine compacte zoals een pigmentvlek. Deze methode moet vaak in 2-3 sessies herhaald worden voor het beste resultaat. De pigmentvlek verdwijnt voor altijd, echter is er een kans dat deze terugkomt. In zo’n geval zal de behandeling weer opnieuw uitgevoerd moeten worden. Een nadeel van pigmentvlekken laseren zijn de hoge kosten per sessie.
  2. Donkere vlekjes behandelen met een crème: er zijn tegenwoordig ook crèmes die pigmentvlekken, donkere vlekjes en grotere oppervlakten lichter kunnen maken. Deze crèmes zorgen niet voor blijvend resultaat, maar resultaat is er wel degelijk. Het is de bedoeling dat wanneer je het resultaat bereikt hebt, de crème als onderhoudskuur toe te passen. Bijvoorbeeld 1-2 keer in de week. Dergelijke crèmes die hierin z’n gespecialiseerd zijn die van Skinlight. Zoek maar eens op via google.

Pigmentvlekken verminderen met een peeling

Voor meer info : https://www.okselsbleken.com/