Vinden nu
Image default
Woning en Tuin

Heerlijk in de tuin zitten

De zomer is weer daar, lekker de tijd om buiten in de tuin te zitten. Daarom snel maar weer eens langs bij de tuinmeubelen outlet voor een mooie nieuwe set om je tuin op te fleuren. Misschien vind je nog wel leuke hebbedingetjes voor erbij? Je moet natuurlijk ook wel lekker zitten, dus misschien een paar mooie kussens erbij die gelijk wat meer kleur geven aan je set of misschien wel die ene grote olielamp die zo gezellig staat en door de citronella ook gelijk het ongedierte weg zal houden? Meer dan genoeg optie natuurlijk.

Maar misschien wil je wel niet alleen in de zomer lekker buiten zitten. Ook in het voor- of het najaar kan het heerlijk zijn om buiten te zitten als de zon schijnt maar het nog niet zo warm is. Een 4 seasons outdoor set kun je met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan. Een dergelijke set is prima bestand tegen de zon van de zomer maar kan ook de stormen van de herfst aan en zelfs een beetje sneeuw is geen probleem voor een dergelijke 4 seasons outdoor set. Hierbij is het wel belangrijk dat je wel even de kussens eraf haalt. Die zijn niet zo weerbestendig als de rest van de set en het zou natuurlijk zonde zijn als je die al vroegtijdig moet vervangen. Die kun je dus beter binnen halen wanneer het weer niet zo goed is of je geen gebruik maakt van je set. De rest van de meubels kun je heel makkelijk schoonmaken met de tuinslang of een doekje met eventueel wat schoonmaakmiddel. Je set ziet er binnen no time weer als nieuw uit.

Dergelijke sets zijn vaak redelijk prijzig maar je kunt het ook zien als een investering. Als je graag buiten zit, wil je natuurlijk ook wel lekker kunnen zitten.

Voor meer info : https://www.latour-lith.nl/