Vinden nu
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken gezicht verwijderen

Pigmentvlekken in het gezicht ontstaan meestal door de schadelijke straling van de zon en veroudering. Aan beide facetten is zeker iets te doen. Pigmentvlekken kunnen in de meeste gevallen namelijk voorkomen worden door een goede zonnebescherming. Een goede zonnebescherming gaat ook het verouderingsproces tegen. Dat is dus twee vliegen in één klap. Wanneer je de pigmentvlekken al reeds hebt, dan kun je deze gemakkelijk verdoezelen en zelfs verminderen door een aantal handige manieren. Lees je mee?

Zelf pigmentvlekken gezicht verwijderen en voorkomen

 

1) UV-Factor: gebruik dagelijks een goede zonnebescherming, ook als de zon niet zichtbaar schijnt. De zon schijnt namelijk wel degelijk op bewolkte dagen. Gebruik minimaal spf 30 voor goed resultaat. Een hogere spf mag altijd.

2) Huidverlichtende creme: een dergelijke crème bied snel uitkomst en verwijderd de pigmentvlekken aanzienlijk. Een crème die goed aangeschreven staat is Skinlight. De reden waarom deze zo goed is omdat deze voor alle huidtypes geschikt is. Ook zijn de meeste werkzame stoffen natuurlijk en erg effectief.

3) Cover crème: gebruik een coverstick of foundation om de pigmentvlekken te bedekken. Dat kan voor overdag een hele goede uitkomst bieden. Ook zul je je veel minder aan de pigmentvlekken gaan storen omdat ze overdag totaal niet zullen opvallen.

 

 

De genoemde producten zijn allemaal online te bestellen of te koop in een winkel. Skinlight is uitsluitend online verkrijgbaar via onder andere Bol.com

 

Voor meer info : https://www.facebook.com/skinlight.nl