Vinden nu
Image default
Internet

Beheer vastgoed van uzelf of derden met overzichtelijke software

Beheert u onroerend goed van derden of van uzelf? Dan kan het soms lastig zijn om alles op een overzichtelijke wijze in een database te zetten. Door data verkeerd in te voeren, resultaten verkeerd te rapporteren of verschillende administratiemethodes te gebruiken, wordt de verwarring erg groot. Dit kan resulteren in situaties waarbij gegevens niet op de correcte wijze gedeeld of ingezet worden. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om goede software te installeren waarmee het beheren van vastgoed eenvoudig én overzichtelijk wordt.

Bundel al uw vastgoed in een handig beheerprogramma

Bent u op zoek naar de optimale software om uw vastgoed op veilige en correcte wijze te beheren? Met de software van Informant Software wordt het beheer van uw vastgoed een stuk makkelijker én efficiënter. Zo behaalt u een enorme tijdsbesparing dankzij de optimale integratie van verschillende programma’s. Op deze manier heeft u alles op één plaats bij elkaar. Daarnaast is het mogelijk om meerdere huur- en/of VvE-administraties in te voeren, zodat de software al uw vastgoed in één beheerprogramma bundelt. Een ander groot voordeel van het vastgoedbeheersysteem van Informant Software is dat u de correspondentie en rapportages volledig vrij kunt vormen. Op deze manier is het aan te passen op iedere verschillende klant of beheergroep. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van een totaaloplossing op het gebied van vastgoed- en VvE-management.

Download de brochure en maak een afspraak voor uw totaaloplossing

Informant Software biedt een oplossing voor iedereen. Het is mogelijk om een brochure aan te vragen waarin u alles vindt over de software die het beheren van uw vastgoed makkelijker maakt. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben of juist een afspraak willen maken om de specifieke mogelijkheden binnen uw bedrijf te bespreken, dan kunt u contact opnemen. Alle contactgegevens zijn te vinden op de website van Informant Software.

https://www.informant.nl/