Vinden nu
Image default
Mode en Kleding

Bijzondere trouwschoenen voor dames en heren

Wanneer je gaat trouwen en trouwschoenen gaat kopen, dan is dat niet alleen voor je partner, maar ook voor de rest van de familie en niet te vergeten voor jou een zeer bijzonder moment. Daar horen natuurlijk bijzondere trouwschoenen bij. Het is het belangrijkste dat de trouwschoenen bij jou passen en met jouw trouwjurk gaan matchen. Natuurlijk zie je niet zo veel van de trouwschoenen wanneer je een lange jurk draagt. Toch mogen bijzondere en unieke trouwschoenen echt niet ontbreken op jouw trouwdag! In deze blog zul je meer gaan lezen over trouwschoenen van Shoelia en bovendien over het trouwen zelf. Dat blijft immers een heuglijk feit en een speciale dag. Lees je ook mee?

Veel geregel rondom je trouwdag en de trouwschoenen

Misschien denk je bij je trouwdag, die ene grote dag, niet meteen aan trouwschoenen. Dat geeft ook helemaal niet, want er zijn natuurlijk nog heel veel dingen en zaken die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de catering, de locatie waar jullie gaan trouwen, de gasten die uitgenodigd moeten worden, een ceremoniemeester die aangewezen dient te worden… Je kunt het zo gek niet bedenken en het moet in orde zijn. In deze tijd is het best lastig en uitdagend om te trouwen. Je moet rekening houden met de huidige maatregelen omtrent het corona virus. Het kan daardoor niet eenvoudig zijn om alles tip en top in orde te hebben, want volgende week kan het zo maar weer anders zijn. Daarom is het van groot belang je goed in te lichten en je bovendien te laten adviseren over wat er wel en niet is toegestaan.

Over de trouwschoenen en de rest van de outfit

En dan terug naar de trouwschoenen en de rest van je outfit. Hoe leuk is het om op pad te gaan met je dierbaren en een trouwjurk uit te kiezen voor jouw bijzondere dag? Dat lijkt mij echt een van de mooiste dingen die er bestaan. Dan leef je langzaamaan toe naar die ene bijzondere dag. Natuurlijk ben je ook erg benieuwd naar hoe je partner er uit komt te zien. Wie weet heb je al een idee hoe hij er ongeveer uit komt te zien. De ene winkel in en de andere winkel weer uit. Misschien kom je niet meteen jouw droomjurk en jouw droom trouwschoenen tegen, maar als het goed is heb je daar de tijd voor en is het niet nodig om te haasten. Ik kan me goed voorstellen dat het behoorlijk wat stress kan opleveren als het lang duurt voordat je je gedroomde jurk tegenkomt. Het hebben van een mooie trouwjurk is toch wel een belangrijke voorwaarde! Toch, wanneer je niet meteen kan slagen: heb geduld, jouw jurk hangt vast wel ergens. Het is alleen een kwestie van passen en goed zoeken. Uiteindelijk vind je die jurk wel en ook de trouwschoenen die er perfect bij passen.

Genieten van het moment

Verder is het belangrijk om van ieder moment te genieten wanneer het eindelijk zover is. Het is weer voorbij voordat je er erg in hebt. Ook niet onbelangrijk is het feit dat de trouwschoenen lekker moeten zitten wanneer je de dansvloer op gaat. Dan dansen jullie samen de sterren van de hemel met jullie eigen trouwschoenen. Zo wordt het een dag waar je nog lang op kunt terugkijken en zo weer kunt herbeleven.