Vinden nu
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw klassieker verkopen, maar wat is de waarde ervan eigenlijk?

Oldtimers zijn prachtige auto’s die u niet voor slechts een ritje van A naar B gebruikt. Wagens van dit kaliber en deze leeftijd zijn er voor ritten die u een ongekende rijervaring opleveren. Ondanks het genot dat een oldtimer u brengt, bestaan er ook diverse redenen om over te gaan tot het verkopen van uw klassieker. Dit kunt u zelf doen op platformen als Marktplaats, maar ook via specialisten die zich hier op dagelijkse basis mee bezighouden.

De dagwaarde checken op basis van het kenteken

Welke manier u ook verkiest om uw oldtimers te verkopen, het is van onomstotelijk belang om op de hoogte te zijn van de dagwaarde ervan. Hiervoor heeft u niets meer dan het kenteken van het voertuig nodig. Een waardecheck kunt u online op tal van websites uitvoeren, waaronder die van mijnoldtimerverkopen.nl. Het grote voordeel is dat er voor deze dienst geen extra kosten in rekening worden gebracht en dat u een objectief antwoord ontvangt.

Taxatie op locatie

Heeft u de kentekencheck op de website van de expert in oldtimers uitgevoerd? Dan heeft u een betrouwbaar beeld van de waarde van uw wagen. Wilt u vervolgens uw oldtimers verkopen? Dan bevindt u zich direct aan het juiste adres. Met mijnoldtimerverkopen.nl kunt u online namelijk een afspraak maken voor een gedetailleerde taxatie op locatie. In 95% van de gevallen ontvangen eigenaren van oldtimers een positief bod wanneer zij hun klassieker willen verkopen.

Heb geen omkijken naar administratieve rompslomp

Oldtimers verkopen via dit bedrijf neemt u een hoop werk uit handen. Wanneer u akkoord bent met het uitgebrachte bod, zult u binnen een dag het afgesproken bedrag op uw rekening ontvangen. Ook ontvangt u direct het RDW-vrijwaringsbewijs. Zo heeft u geen omkijken naar administratieve rompslomp. Een klassieker verkopen via dit bedrijf? U kunt erop rekenen dat u met een echte expert te maken heeft. Sinds de oprichting zijn er meer dan drieduizend oldtimers verkocht. Verkoop ook uw wagen!

Gerelateerde artikelen

Ga naar deze kapperszaak in regio Lekkerkerk voor een professionele behandeling

Wijze raad en onafhankelijk hypotheekadvies van professionals nabij Den Bosch