Vinden nu
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw klassieker verkopen, maar wat is de waarde ervan eigenlijk?

Oldtimers zijn prachtige auto’s die u niet voor slechts een ritje van A naar B gebruikt. Wagens van dit kaliber en deze leeftijd zijn er voor ritten die u een ongekende rijervaring opleveren. Ondanks het genot dat een oldtimer u brengt, bestaan er ook diverse redenen om over te gaan tot het verkopen van uw klassieker. Dit kunt u zelf doen op platformen als Marktplaats, maar ook via specialisten die zich hier op dagelijkse basis mee bezighouden.

De dagwaarde checken op basis van het kenteken

Welke manier u ook verkiest om uw oldtimers te verkopen, het is van onomstotelijk belang om op de hoogte te zijn van de dagwaarde ervan. Hiervoor heeft u niets meer dan het kenteken van het voertuig nodig. Een waardecheck kunt u online op tal van websites uitvoeren, waaronder die van mijnoldtimerverkopen.nl. Het grote voordeel is dat er voor deze dienst geen extra kosten in rekening worden gebracht en dat u een objectief antwoord ontvangt.

Taxatie op locatie

Heeft u de kentekencheck op de website van de expert in oldtimers uitgevoerd? Dan heeft u een betrouwbaar beeld van de waarde van uw wagen. Wilt u vervolgens uw oldtimers verkopen? Dan bevindt u zich direct aan het juiste adres. Met mijnoldtimerverkopen.nl kunt u online namelijk een afspraak maken voor een gedetailleerde taxatie op locatie. In 95% van de gevallen ontvangen eigenaren van oldtimers een positief bod wanneer zij hun klassieker willen verkopen.

Heb geen omkijken naar administratieve rompslomp

Oldtimers verkopen via dit bedrijf neemt u een hoop werk uit handen. Wanneer u akkoord bent met het uitgebrachte bod, zult u binnen een dag het afgesproken bedrag op uw rekening ontvangen. Ook ontvangt u direct het RDW-vrijwaringsbewijs. Zo heeft u geen omkijken naar administratieve rompslomp. Een klassieker verkopen via dit bedrijf? U kunt erop rekenen dat u met een echte expert te maken heeft. Sinds de oprichting zijn er meer dan drieduizend oldtimers verkocht. Verkoop ook uw wagen!