Vinden nu
Image default
Boeken en Tijdschriften

Vraag om hulp bij dit kennishuis

De Vrije Uitgevers noemt zichzelf ook wel een heus kennishuis. En terecht. Dit bedrijf heeft namelijk ontzettend veel ervaring en kennis op zak. Sinds 2004 helpt dit bedrijf uitgeverijen om succesvolle boeken op de markt te brengen. Dit traject kan namelijk ingewikkeld en langdurig zijn en niet elke uitgeverij heeft hier altijd de tijd voor. Door de hulp van dit kennishuis in te schakelen, win je ontzettend veel nuttig advies in en staat er een sterke partner naast je. De communicatie wordt uitstekend uitgevoerd, en de planning wordt precies nageleefd, zodat je echt weet waar je aan toe bent. Je boek uitgeven wordt zo een stuk simpeler en leuker!

Jouw boek in de boekhandel

Voordat je jouw boek in de boekhandel ziet liggen, gaat er veel aan vooraf. Het is zeer aan te raden om je aan te sluiten bij het Centraal Boekhuis. Wanneer je echter aansluit bij De Vrije Uitgevers, ben je automatisch ook bij het CB aangesloten. Wel zo handig, want je krijgt dan direct toegang tot vrijwel alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Bol.com en Libris zijn nog maar enkele bedrijven waar jij je boek kan verkopen. DVU heeft afspraken met verkopende partijen waardoor je van fikse kortingen profiteert. Voor de aansluiting bij dit kennishuis betaal je een instaptarief van € 310,-. Wil je eerst een kennismakingsgesprek? Dan betaal je € 85,-, maar mocht je hierna willen aansluiten, worden deze kosten kwijtgescholden.

Wanneer mag je je bij dit bedrijf aansluiten?

Wil je je bij De Vrije Uitgevers aansluiten? Dan dien je wel een uitgeverij te hebben. Het opzetten van een uitgeverij is niet ingewikkeld, maar je moet er wel wat stappen voor doorlopen. Je dient bijvoorbeeld een bedrijfsnaam te hebben, een rechtsvorm te kiezen en je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Vraag, indien dit nodig is, een btw-nummer aan en zorg voor een bankrekeningnummer. Dan ben je er helemaal klaar voor om je aan te sluiten bij dit kennishuis!