Vinden nu
Image default
Vakantie

Dingen om te doen in Montevideo tijdens je volgende vakantie

Montevideo is één van die coole steden uit Zuid-Amerika die je echt zo snel mogelijk zou willen zien en verkennen. Het is niet alleen erg spannend om zo’n stad te bezoeken, maar het zit ook vol met coole ervaringen waar je volop van zou willen genieten. Elk van deze dingen is erg leuk om te doen, en je kan je de hele tijd onderdompelen in een zeer opwindende en verrijkende ervaring.

Wandelen over de Rambla

De Rambla is een lang wandelpad rond het strand. Het helpt je een pauze te nemen en te genieten van de zonsondergang. Je kan genieten van het uizicht, bij de zee zitten en voor de verandering eens lekker plezier maken. Veel mensen gaan hier naartoe en het is een leuke manier om in contact te komen met de lokale bevolking.

Mercado del Puerto

Als je lokale spullen wilt kopen, inclusief eten of handwerk, dan moet je naar Mercado del Puerto gaan. Er zijn een aantal geweldige restaurants, veel bieden lokaal eten aan, dus het kan een culinair genot zijn als je van buiten Uruguay komt.

Museum voor Schone Kunsten – Juan Manuel Blanes

Kunstliefhebbers zullen genieten van het Museum voor Schone Kunsten – Juan Manuel Blanes omdat er allerlei klassieke kunst te bezichtigen is. Bovendien ziet het gebouw er ook nog eens geweldig uit, want het is in Italiaanse renaissancestijl gebouwd, wat je hier zelden ziet.

Plaza Independencia

Plaza Independencia ligt in het hart van de stad, het heeft veel geschiedenis en je kan de overblijfselen van de stadspoort en de stadsmuren zien. Als je van geschiedenis in het algemeen houdt, is dit een zeer verrijkende en overweldigende ervaring die veel mensen zullen koesteren en waarderen.

Fortaleza Del Cerro

Voor Fortaleza Del Cerro moet je een wandeling maken, want het fort ligt op de hoogste berg van de stad. Dit fort is in de jaren 1800 gebouwd om de haven en de bevolking te beschermen. Tegenwoordig is dit een geweldige toeristische plek met een geweldig uitzicht over de stad.

Geniet van de optredens van Candombe

Candombe is een geweldige dans- en muziekvoorstelling. Het werd gebracht uit Afrika en het blijft schitteren tot op de dag van vandaag. Er zijn allerlei festivals en leuke momenten om je mee te vermaken. Als je Montevideo bezoekt en iets nieuws en anders wilt zien, is dit veruit één van de spannendste dingen om uit te proberen. Het is anders en je zult ongelofelijk blij zijn met de manier waarop het allemaal samenkomt.

Samenvatting

Als je de musea van Montevideo en verschillende andere plaatsen wilt bezoeken, moet je zo veel mogelijk rondrijden. Daarom kies je best voor het huren van een auto in Montevideo, want zo bespaar je tijd en geld. Bovendien geeft het je het comfort dat je wilt, want je kan elke bestemming die je wilt bereiken. Het is ook een leuke manier om het land te doorkruisen, nieuwe mensen te ontmoeten en echt te genieten van die uitzichten. Probeer het zelf maar eens en beleef plezier, ga met een auto van de verhuurdiensten in Montevideo op pad en geniet van de ervaring!

https://www.autoprio.nl