Vinden nu
Image default
Vakantie

De beste bestemming voor je vakantie, Spanje

De zomer komt er weer aan en je wil toch nog op vakantie. Veel mensen kiezen ervoor om op vakantie te gaan naar Spanje. Een vakantie Spanje is helemaal niet eens zo’n slecht idee. Er zijn een hoop verschillende plekken te vinden op Spanje. Het is namelijk niet alleen maar goed als feest eiland, want er zijn ook genoeg plekken voor de mensen die graag een rust vakantie willen of mensen die op zoek zijn naar avontuur. Kortom er zijn genoeg plaatsen voor een vakantie Spanje voor iedereen.

Mallorca is een van de meeste populaire bestemmingen in Spanje. Er zijn echter enkele dingen die je moet weten over Mallorca. Een van de dingen die je moet weten is dat je niet met zwemkleding op straat mag lopen. De boete die je hiervoor kunt krijgen staat momenteel op 600 euro. Emmers en glazen zijn ook verboden op de stranden van Mallorca. Op de boulevard fietsen kan ook een flinke boete opleveren. Dus als Nederlander moet je hier zeker rekening mee houden.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog leuke dingen te doen op Mallorca. Een van de populairste dingen op Mallorca is het feesten. Er zijn ontzettend veel feesten op Mallorca. Mocht je na de feesten nog ergens heen willen dan kun je naar een van de vele gezellige markten gaan of kun je gaan zonnen of snorkelen aan een van de vele stranden die beschikbaar zijn. Duiken op Mallorca is ook heel goed mogelijk of voor de avonturiers kun je er ook voor kiezen om te gaan survivalen en grotten te gaan bezoeken.

Zo is er voor eigenlijk iedereen wel wat te doen in Spanje. De ene plek biedt natuurlijk weer andere opties dan de andere plekken, maar uiteindelijk zal niemand er te kort schieten op een van de eilanden waar je wat kan gaan doen.

Voor meer info : http://www.vakantiespanje.nl