Vinden nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Lasersnijder en nog veel meer

Wil jij een nieuwe stal of loods laten maken voor jouw bedrijf en moet bij de productie daarvan gebruik worden gemaakt van een lasersnijder? Het bedrijf André van Beynum, dat gespecialiseerd is in stalinrichting en staalconstructie, kan je daarmee zeker helpen. Alles kan gemaakt worden met een nieuwe en snelle volautomatische lasersnijder, waardoor de onderdelen en producten die bij dit bedrijf worden gemaakt nauwkeuriger dan ooit zijn en daarnaast een afwerking hebben waar je u tegen zegt.

Waar staat deze specialist voor en wat kunnen ze?

André van Beynum doet alles op het gebied van stalinrichting en staalconstructie. Onderdelen en producten worden met behulp van een lasersnijder gesneden en bewerkt. Je kunt onder andere materialen zoals RVS, staal en aluminium laten snijden door een vernieuwde en ultrasnelle lasersnijder. André van Beynum zorgt naast het creëren van nieuwe onderdelen door middel van een lasersnijder ook voor het maken en leveren van complete nieuwe stallen voor agrariërs. Dit gebeurt in zowel Nederland als in het buitenland. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het maken van loodsen en hallen. Alles wat André van Beynum produceert, of het nou een loods of een onderdeel is, is nauwkeurig gemaakt en heeft een hoogwaardige afwerking waar iedere klant van droomt.

Nieuwe stal, loods, hal creëren of onderdeel laten uitsnijden?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe stal, loods of hal, of je wil gewoon wat nieuwe onderdelen voor bijvoorbeeld een machine door middel van een lasersnijder laten creëren, dan kun je gemakkelijk contact opnemen met André van Beynum. In een persoonlijk gesprek worden de wensen en ideeën besproken en vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt. Wanneer jij daarmee akkoord gaat gaan ze direct aan de slag met de opdracht. Nauwkeurigheid en snelheid is belangrijk bij André van Beynum, de machines werken niet voor niets dag en nacht door om de klanten blij te maken.