Vinden nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhuur en verkoop van Variantloodsen door deze specialist

Systeem Loodsen Bouw BV is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van Variantloodsen. Dit type loods heet ook wel de Varianthal en kenmerkt zich door de rechte zijwanden en een halfrond dak. De Variantloods is afgeleid van de Romneyloods, maar heeft rechte wanden. Het voordeel daarvan is dat de gehele ruimte te benutten is. De Variantloods komt in verschillende afmetingen voor. Een vrije overspanning van vijf tot vijftien meter breed is mogelijk en er zijn diverse maten zijwanden en nokhoogtes. De Variantloods heeft een speels ontwerp en kan geschakeld worden, zodat u bijvoorbeeld meerdere loodsen aan elkaar kunt koppelen. In deze vorm is een het mogelijk om bijvoorbeeld een Varianthal van 30 bij 40 meter te maken. Ook inpandig gebruik is mogelijk. Dit type loods is zowel geschikt voor tijdelijk als permanent gebruik en kan worden ingezet voor verschillende bedrijfsdoeleinden.

De voordelen van de Variantloods

De loods heeft veel voordelen voor de huurder of koper. Zo is de loods flexibel in lengte, breedte en hoogte en tevens eenvoudig te isoleren, verplaatsen en verlengen. Daarnaast heeft de Variantloods geen zware fundering nodig en is de loods makkelijk te monteren en demonteren. Systeem Loodsen Bouw BV staat bekend om haar snelle levering en desgewenst maakt het bedrijf de loods voor u gebruiksklaar. De loods is geschikt voor tijdelijk en permanent gebruik en naast de optie om te huren, is er mogelijkheid om de loods te kopen, uiteraard tegen gunstige prijzen. Systeem Loodsen Bouw BV heeft verschillende soorten loodsen in het assortiment, zowel nieuw als gebruikt. Neem voor meer informatie, advies en prijzen contact op met Systeem Loodsen Bouw BV.

Ontdek de diensten

De diensten van deze onderneming omvatten zowel de verhuur en verkoop van de Variantloods, de Zadeldakloods en Romneyloods. Als u een van de loodsen besluit te huren, kan het bedrijf ook de betonplaten vloeren, verlichting en magazijnstellingen verzorgen. Desgewenst kunt u overgaan tot het kopen van betonplaten vloeren, sandwichpanelen en golf- en damwandprofiel platen. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in renovatie en restylen van bestaande bedrijfshallen en loodsen. Systeem Loodsen Bouw BV is een expert op het gebied van isolatie, verlenging, beplatingen van daken, gevels en wanden. Daarnaast legt het bedrijf zich ook toe op onderhoud en schadeherstel. De verschillende type loodsen zijn zowel te koop als te huur en u kunt kiezen voor nieuwe of gebruikte loodsen. Bekijk de mogelijkheden en diensten van Systeem Loodsen Bouw BV op de gelijknamige website en aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, advies of een offerte.

https://www.systeemloodsenbouw.nl

Gerelateerde artikelen

Bezoek deze specialist in draadstangen

Ontdek duurzaam verpakkingsmateriaal voor uw fruit en groente

Oog voor het milieu? Dan schaft u een duurzame aluminium reformladder aan