Vinden nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek duurzaam verpakkingsmateriaal voor uw fruit en groente

Handelt u in groente en fruit? Dan is een goede verpakking essentieel. Door ze goed te verpakking verlengt u de houdbaarheid van groente en fruit, maar zorgt u ook dat de klant de inhoud in goede orde ontvangt. U wilt natuurlijk geen geplette druiven afleveren, toch? Wanneer u hiervoor ook nog eens een milieuvriendelijk oplossing zoekt, kiest u het best voor duurzaam verpakkingsmateriaal. U levert groente en fruit dan niet alleen keurig af middels een goede presentatie, maar draagt ook een steentje bij als het om het milieu gaat. Bij Euro West kiest u uit diverse soorten duurzame verpakkingen waarmee u uw groente en fruit kunt laten verpakken.

Specialist in verhandelen van groente en fruit

Als specialist in het verhandelen van groente en fruit en het verpakken van deze producten in een passende verpakking, kunt u bij Euro West groente en fruit inkopen, verpakken, ompakken, stickeren en verzenden. Het bedrijf is opgericht in 1970 en gedurende die jaren een specialisme ontwikkeld in duurzaam verpakkingsmateriaal. Op het gebied van groente en fruit verpakker kunt u bij Euro West kiezen uit verschillende soorten duurzame verpakkingen, zoals:

  • Per stuk geseald
  • Een Netlon is een net met losse stukken groenten en fruit
  • Een klafnet is een net met een band folie eromheen met tekst of foto erop
  • Een flowpack is een verpakking waarbij de inhoud hermetisch afgesloten wordt door een zelf geselecteerde folie
  • De foodtainer is een verpakking waarin het product is verpakt op foodtainerschaal en voorzien is van een strak folie

Vraag naar de mogelijkheden

Vraag een van hun medewerkers naar het complete aanbod verpakkingen en bekijk welke het meest geschikt is voor bepaalde soorten groente en fruit. Geef uw wensen aan het door als het aankomt op duurzaam verpakkingsmateriaal en zij laten graag weten wat ze voor u kunnen betekenen. Of u nu tien stuks fruit wilt laten voorzien van duurzame verpakkingen of juist een vrachtwagen vol: Euro West is u graag van dienst!

https://www.euro-west.nl/