Vinden nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Optimale veiligheid met deze oplossing voor bedrijfskritische applicaties

Als bedrijf doet u er alles aan om uw data veilig te houden. Dat bent u aan uzelf en aan uw klanten verplicht. Zij moeten ervan op aan kunnen dat als zij privé gegevens verstrekken, deze informatie dan veilig wordt opgeslagen. Hiervoor is een oplossing voor bedrijfskritische applicaties noodzakelijk. U heeft deze informatie uiteraard op uw eigen systemen, maar een goede back-up is essentieel. Bij een storing kan data verloren gaan en dan is het heel belangrijk dat u de gegevens nog kunt terughalen. Dat kan als u kiest voor cloudopslag.

Bij wie zijn mijn bedrijfsdata in goede handen?

Het is belangrijk dat u nadenkt over een goede oplossing voor bedrijfskritische applicaties. Dit doet u bij voorkeur voordat er iets mis gaat en niet nadat u als gevolg van een storing of een crash van systemen al in de problemen bent gekomen. Vergis u niet: als u alle informatie kwijt bent, bijvoorbeeld uw klantenbestand of uw complete boekhouding van de afgelopen jaren, dan heeft u een enorm probleem. Bovendien bent u verantwoordelijk voor het veilig opslaan van klantgegevens en dient u te voorkomen dat deze op straat belanden. Neem contact op met FT Systems voor een oplossing op maat voor uw digitale data.

Laat uw systemen 24/7 bewaken

Niet alleen het opslaan van gegevens is belangrijk. Een oplossing voor bedrijfskritische applicaties omvat meer dan dat. Zo bewaakt het systeem ook inbraakpogingen op uw systeem. Wordt er na kantoortijd ingelogd? Het systeem registreert het. Wordt er geprobeerd in te loggen op een account maar is het wachtwoord meerdere keren achter elkaar onjuist? Het systeem maakt er melding van. Op deze manier kunt u direct zien of er onbevoegden proberen in te breken op uw systeem. Als dat gebeurt kunt u maatregelen nemen om inbraak te voorkomen, bijvoorbeeld door direct inloggegevens aan te passen of andere maatregelen te nemen.