Vinden nu
Image default
Zorg

Overstappen zorgverzekering 2019

Ben jij nog helemaal tevreden met je zorgverzekering? Of zou een andere zorgverzekering volgend jaar beter aansluiten op jouw zorgbehoeften? De zorgverzekering die je nu hebt zal er in 2019 weer net iets anders uitzien. De overheid bepaalt dan opnieuw wat de inhoud van de basisverzekering zal zijn. Ook zullen hierdoor de kosten veranderen. Het is daarom goed om tegen het einde van het jaar even kritisch naar je zorgverzekering te kijken. Past deze niet meer helemaal bij jou? Dan is overstappen van zorgverzekering 2019 een goed idee. ZorgDirect biedt je de mogelijkheid om een zorgverzekering samen te stellen die de dekking biedt die jij nodig hebt.

ZorgDirect past altijd

ZorgDirect heeft voor iedereen de juiste zorgverzekering. We begrijpen dat iedereen andere zorg en andere behandelingen nodig heeft. Daarom bieden we een ruime keuze in aanvullende verzekeringen om je basisverzekering mee uit te breiden. Met vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen, kan iedereen de zorgverzekering samenstellen die het beste bij zijn of haar situatie past. Of je nu oefentherapie nodig hebt, of gebruik wilt maken van acupunctuur behandelingen, met ZorgDirect ben je goed verzekerd.

Zorgverzekering fysiotherapie 2019

Tot je 18de kun je vanuit de basisverzekering nog een vergoeding ontvangen voor een bepaald aantal fysiotherapiebehandelingen. Hierna krijg je deze behandelingen alleen nog vergoed als je een specifieke aandoening hebt. Kom je hier niet voor in aanmerking, dan kun je het beste een aanvullende verzekering afsluiten. Elke aanvullende verzekering van ZorgDirect dekt een bepaald aantal behandelingen bij de fysiotherapeut. Kies dus de zorgverzekering fysiotherapie 2019 die het beste aansluit op jouw behoeften. Op onze website kun je terugvinden wanneer je precies recht hebt op vergoeding van fysiotherapie vanuit de basisverzekering. Natuurlijk staan wij je ook graag telefonisch te woord als je meer informatie wilt.

Voor meer info : https://www.zorgdirect.nl