Vinden nu
Image default
Zorg

Van start tot succes: Tips voor het opzetten van een eigen fysiotherapiepraktijk

Als zorgverlener is het kiezen van de juiste EPD-software leverancier van groot belang. Maar wat zijn nou precies de beweegredenen om voor Incura te kiezen? In deze tekst lees je alles over de voordelen van Incura Fysio als EPD-software leverancier voor fysiotherapeuten en welke disciplines worden ondersteund door de praktijksoftware van Incura. Daarnaast geven we praktische tips voor het starten van een eigen fysiotherapiepraktijk. Lees snel verder en ontdek welke mogelijkheden en kansen er zijn als zorgverlener.

Incura als EPD-software leverancier

Incura Fysio is de ideale EPD-software voor fysiotherapeuten die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing. Met Incura Fysio kunnen fysiotherapeuten efficiënter werken en meer tijd besteden aan hun patiënten. Daarnaast biedt Incura Fysio specifieke functionaliteiten voor fysiotherapie, zoals de mogelijkheid om maandelijks beschikbare data aan te leveren aan de LDF (Landelijke Database Fysiotherapie) en een geïntegreerde COV-check via VECOZO. Bovendien is er een handige Incura Pro App beschikbaar, waarmee zorgverleners direct toegang hebben tot patiëntgegevens en tijdens behandelingen foto’s, video’s en audiobestanden kunnen opnemen en koppelen aan het behandeldossier. Kies voor Incura Fysio als jouw EPD-software leverancier en profiteer van de beste service en ondersteuning, specifiek gericht op fysiotherapie en gebruikmakend van de beste EPD fysiotherapie.

Welke disciplines worden ondersteund door de Incura EPD software?

De Incura praktijksoftware ondersteunt verschillende disciplines in de zorg, namelijk GGZ, logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie en multidisciplinaire therapie. Het is een alles-in-één pakket dat speciaal is ontwikkeld voor paramedici en bevat onder andere een duidelijke agenda, een webbased zorgdossier (EPD), een geïntegreerd boekhoudprogramma voor de zorg, vragenlijsten, screeningformulieren en meetinstrumenten, en heldere facturatiemogelijkheden via de verzekeraar of patiënt.

De Incura software voor therapeuten wordt jaarlijks gecontroleerd en gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. Verder wordt er gebruik gemaakt van het veilige cloud-based platform Vital Health van Philips.

Daarnaast biedt Incura ook een kennisbank, academie en vacatures als ondersteuning voor gebruikers van de praktijksoftware. De Incura Academie organiseert webinars en (incompany) trainingen en er zijn tal van cursussen die therapeuten wegwijs maken in de paramedische software.

Het tarief voor de praktijksoftware is afhankelijk van het licentiemodel en de discipline. Incura biedt ondersteuning bij het overstappen naar hun softwarepakket voor paramedici.

https://www.incura.nl/