Vinden nu
Image default
Auto’s en Motoren

De snelste weg naar je rijbewijs is lessen bij rijschool Utrecht

Al meer dan 10 jaar een toonaangevende rijschool!

Kwaliteit en gegarandeerd slagen staat bij Troy rijschool Utrecht voorop. U kunt bij ons terecht voor: de beste rijlessen voor een gegarandeerd lage prijs. In 2007 zijn wij begonnen met  autorijschool Troy Utrecht en onder tussen zijn we een bekende rijschool. momenteel werken binnen onze verkeersschool 9 instructeurs.  Vann de rijscholen Utrecht onderscheidt zich sterk van andere rijopleidingen

Rijbewijs App 

Rijschool Utrecht heeft een nieuwe app gelanceerd, waarmee leerlingen van onze rijschool hun lesplanning en financiën digitaal kunnen inzien en beheren. Ook worden vlak voor de rijlessen automatisch telefonische herinneringsberichten afgegeven. De ‘Rijbewijs App’ is door de leerling gratis te downloaden en beschikbaar voor Apple- en Android-telefoons.

•gratis gebruik maken van theorie materiaal

•Onze rijschool doet mee aan 2todrive rijlessen vanaf 16,5 jaar

•Specialist in 10 daagse rij opleidingen, elke opleiding kan naar wens van de cursist worden ingedeeld.

•Rij-simulatorcentrum, mogelijkheid om je rij opleiding te starten in onze simulator vanaf 16 jaar

• erkende verkeersschool

Rijschool Utrecht staat via een computernetwerk in verbinding met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen om theorie- en praktijkexamens te kunnen reserveren. Dit betekent dat wij samen met de leerling een ideaal examen- en opleidingstraject kunnen uitstippelen. Ook maken wij gebruik van een rijschoolcomputerprogramma waarbij wij alle leerlingen-, opleidings- en examengegevens in bijhouden, zodat wij met een druk op de knop over alle gegevens beschikken die nodig zijn om een goede administratie te voeren.

 

De snelste weg naar je rijbewijs is lessen bij rijschool Utrecht.

Bel ons nu voor jou gratis proefles 030:8080317

Of kijk op onze web site voor meer informatie www.rijschool-troy.nl

Voor meer info : http://www.rijschooltroy.nl