Vinden nu
Image default
Banen en opleidingen

ASICS verkoopmedewerker – bijbaan €12,50 p.u.

U bent een echte sportliefhebber, weet u hoe u uw klanten moet adviseren? Wil je ’s nachts en in het weekend werken? Word dan onze nieuwe collega! Wij leveren u uitstekend werk in goede omstandigheden. Lees snel de vacature!

Het is strikt vereist dat u directe verkoopervaring of een vergelijkbare functie heeft. Als u het ermee eens bent, kunt u antwoorden.

Werklocatie: jouw omgeving

Wat ga je doen:

Naast zijn lange geschiedenis en staat van dienst sinds 1949, staat ASICS ook bekend om zijn NR 1 positie op het gebied van schoenen, dit is alles wat we u zullen vertellen, en u zult het binnenkort aan alle klanten vertellen. Je doel is om geschiedenis en alle unieke verkoopargumenten om te zetten in voordelen voor de consument om een ​​perfecte uitstraling in de winkel te garanderen en natuurlijk de verkoop te stimuleren!

Voordat je als merkvertegenwoordiger de winkel binnengaat, moet je eerst naar het ASICS-hoofdkantoor gaan om training te krijgen, en daarna de mogelijkheid krijgen om andere (verkoop) trainingen van CPM te krijgen.We hebben een fulltime coach die je gedurende je hele carrière zal begeleiden.

Omdat je in de winkel bent, moet je de Nederlandse taal beheersen! / Het is strikt noodzakelijk dat u vloeiend Nederlands spreekt.

Er is een vereiste voor (directe verkoop) ervaring. Ben je bereid om 100% moeite te doen om onze klanten eersteklas producten te laten zien, en wil je aan je carrière beginnen? Schrijf je dan in!

Je krijgt natuurlijk niets! Dit is de prijs die we u zullen betalen;

Wat bieden wij jou:

  • -Donderdag / vrijdag (04.00 uur) en zaterdag (08.00 uur) 12 uur per week.
  • -12,50 uurloon.
  • – Beloningsplan
  • -ASICS gesponsorde kleding
  • -100% reiskostenvergoeding
  • – Netto onkostenvergoeding
  • -CPM Sales Academy
  • – Loopbaanbegeleiding

Wat vinden wij belangrijk:

Ben je bereid om 100% verantwoordelijkheid te nemen, heb je ervaring met directe verkoop en passie voor sport, wil je een topniveau laten zien op ASICS en wil je aan je carrière beginnen? Schrijf je dan in! De minimumleeftijd voor deze baan is 18 jaar of ouder.

Het is strikt vereist dat u directe verkoopervaring of een vergelijkbare functie heeft. Als u het ermee eens bent, kunt u antwoorden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-verkoopmedewerker.html