Vinden nu
Image default
Banen en opleidingen

Volg een bhv-cursus in regio Amsterdam bij deskundige instructeurs

Het is belangrijk dat er in uw bedrijf in Amsterdam voldoende mensen zijn die zijn onderricht op het gebied van bedrijfshulpverlening. Op deze manier voldoet u niet alleen aan wettelijke verplichtingen, maar is uw bedrijf ook voorbereid op levensbedreigende noodsituaties. Voor een bhv-cursus in regio Amsterdam kunt u terecht bij ProFhire. Zijn er in uw bedrijf acht of meer werknemers die een bhv-certificaat moeten halen? U kunt uw bhv-cursus dan in Amsterdam binnen uw eigen bedrijf laten geven. Dit heeft als voordeel dat uw werknemers geen tijd aan reizen kwijt zijn. Uw medewerkers kunnen ook cursussen volgen op de trainingslocatie Velserbroek, dicht bij Haarlem.

Een bedrijf dat werkt vanuit ruime ervaring uit de praktijk

ProFhire is in 1997 opgericht door Gerard van Gelder, die kon voortbouwen op een jarenlange ervaring in de brandweer. Dit bedrijf kan u ondersteunen bij alles wat met veiligheid te maken heeft, van het opstellen van een ontruimingsplan tot het keuren van uw blusinstallatie. De opleidingen van dit bedrijf worden gegeven door instructeurs die ervaring hebben opgedaan in de praktijk, bijvoorbeeld als ambulanceverpleegkundige. Als u een bhv-cursus in regio Amsterdam volgt, ontvangt u een certificaat dat wordt erkend door het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV).

Verschillende soorten bhv-cursussen

Tijdens de basiscursus bhv zullen uw medewerkers essentiële informatie met betrekking tot veiligheid leren. Het certificaat wat zij hiermee verdienen, heeft een tijdelijke geldigheid. Wanneer deze verloopt, frissen uw werknemers hun kennis op met een herhaalcursus. De basiscursus neemt twee dagen in beslag en de herhaalcursus één dag. Dit bedrijf in Velserbroek gelooft in maatwerk. Wordt de cursus binnen uw bedrijf gegeven? De lesstof kan dan ook worden verdeeld over vier dagdelen, als het uw medewerkers niet uitkomt om twee volledige dagen vrij te maken voor hun bhv-cursus in Amsterdam. U en uw werknemers kunnen bovendien specialistische bhv-cursussen volgen die u opleiden tot ploegleider bhv en coördinator bhv.

https://www.profhire.nl/