Vinden nu
Image default
Beauty en verzorging

Een rijstwaterpakket met alle benodigdheden kopen

In het assortiment van Rice Up! Rijstwater vind je rijstwater voor kroes, krullend en stijl haar. Door een rijstwaterpakket te kopen ben jij met één klik op de knop voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw reis naar perfect, gezond haar te starten. Ontvang gratis en persoonlijk advies en laat je verrassen door het resultaat.

Dit biedt het kopen van een rijstwaterpakket jou

Op de website van Rice Up! Rijstwater vind je gegarandeerd een rijstwaterpakket om te kopen. Of je nu wilt beginnen met haarverzorging of al volledig verknocht bent aan het rijstwater voor krullen: zij hebben een geschikt pakket voor jou. Zo hebben zij een startersbundel waarin je een borstel, sprayflacon, haarbonnet en rijstwater krijgt. Deze spullen heb jij nodig om het rijstwater goed toe te passen op jouw haar.

Deze experts geven jou persoonlijk advies

Wil je een rijstwaterpakket kopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? De experts van Rice Up! Rijstwater geven je graag persoonlijk haaradvies. Door contact met hen op te nemen, zullen zij jou stap voor stap helpen in het vinden van het juiste rijstwater voor je krullen. Daarnaast geven ze je advies over hoe je het rijstwater het beste kunt toepassen en met welke regelmaat dit nodig is. Zo ben je al goed voorbereid voordat je begint. Gemiddeld zie je na zes tot acht weken gebruik het verschil.

Met een pakket ben je volledig voorzien

Door een rijstwaterpakket te kopen ben jij met een bestelling meteen voorzien van alle middelen die je nodig hebt om jouw haar optimaal te ondersteunen. Als je eenmaal verknocht bent aan het rijstwater voor krullen, stijl of kroeshaar dan kun je direct ook een pakketkopen met een dezelfde type rijstwater. Zo blijft jouw voorraad altijd optimaal. Ga naar hun website en plaats een bestelling.

https://riceuprijstwater.nl/rijstwaterpakket-kopen/