Vinden nu
Image default
Beauty en verzorging

Waarom een kaakcorrectie de juiste keuze is

Nu kan het voorkomen dat u in een twee strijd zit of u nou wél of geen chirurgische kaakcorrectie moet ondergaan. Het is begrijpelijk dat u tegen de operatie opziet, maar een relatief kleine ingreep kan grote positieve gevolgen hebben voor zowel u psychische als lichamelijke gezondheid.

 

Een goedwerkend gebit is namelijk ontzettend belangrijk om te kunnen, eten kauwen en praten. Hiernaast heeft het vaak ook nog psychische voordelen omdat een kleine kaakcorrectie u vaak al mooier maakt. Hierdoor zit u lekkerder in uw vel en dit zal de personen in uw omgeving niet onopgemerkt blijven.

 

Zo’n ingreep is alleen niet van de één op de andere dag gebeurt. De totale behandeling duurt meestal anderhalf jaar en bestaat uit een orthodontische voor- en nabehandeling. Tijdens de voorbehandeling van gemiddeld een jaar worden de boven- en onderboog aangepast tot twee op elkaar passende tandbogen. Nu zal de operatie plaats vinden. Dit zal gebeuren onder het nauw samenwerken tussen verschillende specialisten zoals een mondhygiënist, fysiotherapeut, uw eigen tandarts en eigen orthodontist. De operatie zal plaats vinden onder gehele narcose, u wordt op het moment van de operatie duidelijk uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Tijdens de operatie zal een snee in het bot worden gemaakt zodat de kaak kan worden verschoven. Dit zal allemaal gebeuren vanuit uw mond waardoor u geen littekens in het gezicht overhoud aan de operatie. Hierna zal de nabehandeling van ongeveer zes maanden van start gaan. Op deze manier wordt de optimale beet behaald. Het duurt dus even, maar het resultaat veranderd je leven.

 

Mocht u ondanks alle positieve gevolgen nog steeds twijfelen? Er zijn op internet bij verschillende bedrijven reviews van klanten te zien. Zij vertellen hun persoonlijke ervaring over de kaakcorrectie. Hier wordt duidelijk een foto van voor – en na de behandeling laten zien zodat u precies ziet hoe het kan veranderen.

Voor meer info : http://www.orfeokliniek.nl