Vinden nu
Image default
Beauty en verzorging

Waarom een ooglidcorrectie aan te raden is

Een ooglidcorrectie is zoals de meesten wel zullen weten een behandeling waarbij je oogleden omhoog gelift worden door een stuk af te snijden. Het is iets wat heel veel voordelen met zich meebrengt, in deze blog zal ik de o.a. de voordelen van een ooglidcorrectie met jullie delen en beschrijven hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat. Een belangrijk iets om te vermelden is dat het gaat over een ooglidcorrectie bij Ooglift, bij andere aanbieders zal de behandeling op een andere manier gaan. De recensies van Ooglift zijn allemaal wel erg goed, daarom moet hun werkwijze als standaard gebruikt worden om het aantal mislukte operaties te verlagen. Ga naar de website van Ooglift.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

Een ooglidcorrectie start bij Ooglift altijd met een intakegesprek, hierin wordt gekeken naar de ernst van het probleem en op die manier bepaald hoe intens de behandeling zal worden. Hierna wordt een afspraak gemaakt voor het moment waarop de ooglidcorrectie zal plaatsvinden, deze start met reinigen en verdoven. Het verdoven gaat door middel van een prik, dit wordt over het algemeen ervaren als het vervelendste van de behandeling, want van de rest voel je helemaal niets. Het afgetekende stuk vel wordt afgesneden met een mesje en de stukken worden aan elkaar gehecht. Na een week kom je weer terug om de hechtingen te laten verwijderen.

De voordelen van een ooglidcorrectie

Het grootste voordeel van een ooglidcorrectie is dat je er na de behandeling extra wakker en meer helder uitziet. Dit terwijl de behandeling helemaal niet zo intensief is, vaak duurt het nog geen uur en natuurlijk voel je er helemaal niets van. Het is alleen de verdovingsprik die gevoelig is, maar hierna sluit je de ogen en voor je het weet is het weer voorbij. Een ander voordeel is dat in sommige gevallen het zicht belemmerd wordt doordat de oogleden over het oog hangen en na een ooglidcorrectie is dit probleem verholpen. Dus twijfel niet langer en neem contact op met Ooglift, omdat de behandeling voor iedereen relevant is, ook al is het probleem voor jou zelf niet zichtbaar, een ooglidcorrectie heeft altijd positieve invloed op het uiterlijk.

Voor meer info :