Vinden nu
Image default
Bedrijven

Een airco in de slaapkamer voor frisse nachten

De zomers in Nederland worden steeds heter en langer. In het binnenland is er bovendien zo goed als geen wind en het is dan ook erg moeilijk om verkoeling te vinden. Steeds meer Nederlanders kiezen er dan ook voor een airco te installeren. Een airco is namelijk de enige manier om binnenshuis wat af te koelen en de warme nachten toch op een aangename manier door te kunnen komen.

Split airco

Wilt u ook genieten van een frisse woning deze zomer, dan kan u steeds bij Nico´s Koeltechniek terecht. Deze expert in airco´s zorgt niet alleen voor de professionele installatie van een airco, hij maakt ook nog eens gebruik van een milieuvriendelijk systeem. De zogenaamde split airco scheidt de koele van de warme lucht en zorgt zo op een ecologische manier voor een aangename temperatuur in uw woning.

Frisse slaapkamer

Een veel gevraagde optie bij Nico´s Koeltechniek is de split airco slaapkamer inclusief montage. Deze specialist biedt namelijk een gratis installatie aan indien u kiest voor een airco slaapkamer inclusief montage. Bovendien kan u ook bij deze specialist terecht voor reparaties en onderhoud. Nico´s Koeltechniek zorgt er niet alleen voor dat een airco goed geïnstalleerd wordt, hij blijft de goede werking ook na de montage voortdurend controleren!

Koele woningen

Nico´s Koeltechniek is een specialist in het installeren en onderhouden van airco´s. Hij werkt vooral met particulieren, maar ook kleine bedrijven kunnen bij hem terecht. Bovendien zorgt hij steeds voor een uitstekende service waarbij alle afspraken perfect nagekomen wordt. Dankzij Nico´s Koeltechniek geniet u op een eenvoudige manier de hele zomer lang van een frisse en aangename woning.

Voor meer info : https://www.nicoskoeltechniek.nl/