Vinden nu
Image default
Mode en Kleding

Moederdag Cadeaus

Binnenkort is het weer Moederdag! De perfecte om jouw moeder of oma even in het zonnetje te zetten. Maak jij een lekker ontbijtje, bak je een taart of geef jij een mooi cadeau? Het is soms best moeilijk om weer iets origineels te bedenken. Daarom geven we jou een aantal Moederdag cadeautips!

  1. Mom-me time

Geef een leuk mom-me time verwenpakket! Koop verschillende kleine kadootjes en tover het om tot een verwenpakket. Kies een lekkere bodylotion, badschuim of gezichtsmasker en combineer het met een leuk boek, tijdschrift of een lekkere reep chocolade in haar favoriete smaak.

  1. Brief

Vind je het lastig om je gevoelens te uiten naar je moeder of wil je dat ze het altijd nog eens kan terug lezen? Schrijf je moeder dan een mooie kaart of een brief. Zodat ze dit er altijd weer even bij kan pakken en kan lezen wanneer ze een oppepper nodig heeft.

  1. Citytrip

Wil je echt goed uitpakken en bovendien zeker weten dat je quality time met je moeder kan doorbrengen? Dan is het een goed idee om een korte vakantie cadeau te doen! Nu hoef je natuurlijk niet gelijk een week weg te boeken, maar gewoon even samen naar de zon of juist een korte citytrip. Ze zal er ongetwijfeld ontzettend enthousiast van worden. Succes gegarandeerd.

  1. Een mooi sieraad

Wil je een cadeau geven dat lang mee gaat en jouw moeder elke dag plezier van kan hebben? Kies dan voor een mooi sieraad. Een mooie armband, ketting of ring valt altijd in de smaak. Ik kwam laatst langs een super leuk antieke sieraden winkeltje. In dit soort winkeltjes kun je echt unieke sieraden vinden om als leuk cadeau te geven voor moederdag.

  1. Uiteten

Een diner bon of high tea kado is ook altijd erg leuk. Je kan er met het hele gezin zelfs op uit om lekker te gaan eten, maar gewoon gezellig met zijn tweetjes lunchen kan ook heel fijn zijn. Of maak er een verassing van en neem jouw moeder mee naar haar favoriete restaurant!

https://www.antiekesieraden.nl/pg-28462-7-87919/pagina/welkom_bij_antieke_sieraden.html