Vinden nu
Image default
Bedrijven

Software voor uw uitzendbureau op zijn best

Het hoe en waarom van software voor uw uitzendbureau laat zich raden. Er zijn een aantal zaken waar u goed op moet letten. Allereerst heeft de software tot doel werkzaamheden binnen uw bedrijf te optimaliseren. Zonder geoptimaliseerde bedrijfsprocessen valt het niet mee om in de 21ste eeuw te concurreren. Software voor uitzendbureaus is samengesteld om detacheerders, recruiters en intercedenten een beeld te geven van verborgen talent op de arbeidsmarkt. Het doel van de software is het vinden van talenten, skills en vaardigheden die precies aansluiten op de wensen en visie van uw bedrijf. De beste softwareleverancier voor uw uitzendbureau bezit een groot netwerk, van talloze mensen in meerdere landen, die uw vraag of wens vanuit alle mogelijke invalshoeken benaderen. Carerix is zo’n softwareleverancier.

Deskundigheid en de beste systemen

Is het unieke software die u zoekt? Of bent u op zoek naar een manier om klantgegevens te optimaliseren? Dan bent u op zoek naar een ‘Customer Relationship Management’-systeem, oftewel: een CRM-systeem. Dit systeem helpt u om de gegevens van uw klanten optimaal te gebruiken. Deze software voor uw uitzendbureau stelt u bovendien in staat management en sales beter af te stemmen op uw wensen. Ook kunt u de gegevens volledig integreren met sociale media.

Ontdek wat ATS voor u kan betekenen

Applicant Tracking Systems, oftewel ATS, stelt u in staat een accurate kandidatenlijst te maken op basis van uw vacatures. ‘Applicant’ is de Engelse term voor een sollicitant. Met een ATS-systeem zoekt u bovendien zelf actief naar talent en matcht u dit aan uw vacatures. Een recruitmentsysteem heeft tot doel alle relevante data samen te brengen, waardoor u het beste overzicht heeft om een goede keuze voor uw bedrijf te maken. Dat is wat de beste software voor uw uitzendbureau kan betekenen. Carerix heeft de opties die u nodig heeft. Benader hen daarom en ontdek de vele mogelijkheden!

https://carerix.com/