Vinden nu
Image default
Dienstverlening

Schuldhulpverlening in de regio Rotterdam nodig? Het kan bij dit bedrijf

Als u om wat voor reden dan ook een grote schuld heeft opgebouwd, is het van groot belang dat deze zo snel mogelijk volledig wordt kwijtgescholden. Soms is het bedrag zo groot, dat u dat niet alleen kunt. Wanneer uw schuld zo hoog is opgelopen dat u deze onmogelijk binnen vijf jaar kunt terugbetalen, dan moet u een professional inschakelen. Gelukkig staat Modus Vivendi voor u klaar met goede en persoonlijke schuldhulpverlening in Rotterdam en schuldsanering in de regio Rotterdam.

Over het bedrijf

Het bedrijf biedt schuldhulpverlening in Rotterdam en schuldsanering in Rotterdam aan personen, bedrijven en organisaties die te maken hebben met hoge schulden en dit probleem niet zelf kunnen oplossen. U wordt zeer persoonlijk benaderd. Aangezien het bedrijf u voor meerdere jaren helpt, zult u de medewerkers goed leren kennen en ontstaat er makkelijker een vertrouwensband. De medewerkers willen u écht graag helpen. Uw geluk is het belangrijkste.

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf biedt naast schuldhulpverlening in Rotterdam en schuldsanering in Rotterdam ook nog diensten als budgetbeheer, beschermingsbemiddeling en hulp bij het aflossen van restschulden. Bij alle diensten wordt gekeken naar uw persoonlijke financiële situatie en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Het belangrijkste is dat u van slechts een heel klein bedrag per maand gaat leven en de rest van uw inkomen meteen afstaat aan uw schuldeisers. Dan kan er nog worden gekeken naar uw uitgaven en wat hieraan verbeterd kan worden. Het doel is u eerst schuldenvrij te maken en vervolgens schuldenvrij te houden.

Hoe vraagt u de hulp aan?

Heeft u de knoop doorgehakt en besloten om daadwerkelijk hulp aan te vragen om uw schulden kwijt te schelden? Dan kunt u dit op verschillende manieren aanvragen. Uiteraard kunt u het bedrijf bellen, maar via de website kunt u ook eenvoudig hulp aanvragen via het contactformulier. Hier moet u invullen welke dienst u wenst te krijgen. Vervolgens moet u uw persoonlijke gegevens invullen.